Doreen Virtue - csaló vagy látó?
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 23:48
1/4 anonim válasza:
így, hogy elolvasod a könyveit, nehéz eldönteni.
valaki szerint igen, a másik tábor szerint meg nem.
bármilyen képessége is van, az agya fogékony bizonyos összefüggések meglátására, és információk feldolgozására, ami lehet a tudatalatti erősebb befolyása miatt is, vagy tényleg egy olyan ember, aki "csatorna" valamiféle felsőbb erők számára.
ezt azután tudod eldönteni, ha elolvasod pár könyvét, úgy hogy olvasol róla pár mondatot valahol, úgy elég nehéz.
amúgy pont a könyvei eredetisége miatt, az egyik legnépszerűbb ilyen témájú írónő.
és valamit csak tud a természetfelettiről, mert az életkora felét is letagadhatná, olyan jól néz ki.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is tud valamit, ert valamaihez, semmikeppen sem csalo. De nem tartozik a legszinvonalasabbak koze abban amit csinal. Kezdok tanulhatnak tole valamit.
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem az a bajom vele, hogy meg akar győzni arról, hogy a sikeres élet titka az önfeladás. Másrészről pedig túl nyálasnak tűnnek a könyvei. Ugyanakkor amikor kipróbáltam az angyalgyakorlatokat mindig sikerült elérnem valamit.
2014. máj. 9. 20:03
4/4 anonim válasza:
Ha valakinek képzelt barátai vannak az számomra vicces. De mindenki döntse el maga miben akar hinni. Erre a kérdésre nem tud senki válaszolni helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!