Van olyan, hogy "személyiség látó"?
Hogy érzem mások lelkét, személyiségét. Már többször sztornóztam ezt a megérzést, de végül kiderült, hogy az első benyomás volt a jó.
Nem vagyok gondolat olvasó, vagy ilyesmi, de pillanat alatt leveszem, hogy ki milyen alapból, és mivel eredetileg reál beállítottságú vagyok, sokszor tudatosan elfojtom a megérzéseimet, vagy ne annak nevezzük, hanem az egyéb benyomásaimat, és a végén kiderül, hogy azok voltak a jók.
Egyszerűen, ha valakit meglátok, azonnal tudom, hogy milyen ember. Nem a konkrét dolgokat, hanem hogy mire lehet tőle számítani, hogyan fog viselkedni, milyen a lelke.
Ja, és meglátok képletes volt, nem is kell látnom, elég, ha ír, vagy beszélünk telefonon. Úgy érzem, mintha nyitott könyv lenne.
Sok olyan van, aki, az én megfogalmazásom szerint "érzi a lelkeket"?
Nem vagyok ezo hívő, műszaki beállítottságú és végzettségű nő vagyok, de nagyon sokszor tapasztaltam, hogy amit én rögtön észreveszek, a legtöbben nem.
Ezek szerint van.
Magadnak már elégszer "bizonyítottad" ezt, másnak pedig úgysem tudod. Ez már csak ilyen "kellemetlen" adottság.
Egyébként ez különböző mértékben szerintem mindenkinél megvan, a tiéd talán jobban közelít a szélső értékhez, mint a nagy átlagé.
Csatlakozom én is. :)
Én is egyből vágom, ki milyen ember, de nem tudnám a gondolatolvasáshoz hasonlítani. Egyszerűen érzem ha pl. valaki azt mondja nekem hogy "fekete", valójában közben arra gondol (érez), hogy "fehér".
Átlátok mindenkin, de ez nem feltétlenül jó nekem se, mert némelyik ember borzalmas belülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!