Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Reiki mesteri avatástól látó...

Reiki mesteri avatástól látó lehetnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egyik jó barátom és ismerősöm azt mondta, aki RAI Reiki mester, hogy ha bevatna engem akár tisztánlátó is lehetnék csupán a rezgésszintem emelkedésétől általa.

Elég erősek a megérzéseim, és sokszor képekben képes vagyok látni akár idegen emberekről is dolgokat.

Szerinte ettől az avatástól előjönnének az auralátó, asztrális energiákat látó képességek is belőlem.

Mennyire lehet ez valóban igaz?

Akkor ezzel az erővel összes Reiki mester látná az aurákat és csakrákat is szabad szemmel, nem? :D

Köszönöm előre is!

27/F

2013. aug. 14. 03:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Csak akkor menj a reikire, ha belülről úgy érzed, hogy ott a helyed! Kíváncsiságból felesleges, ha nem az az út van számodra kijelölve, akkor úgysem történik semmi!

Ha a reiki-mester azt mondta, hogy "még az is lehet, hogy...", akkor valóban, még az is lehet, hogy...

Előre senki nem tudja, nem tudhatja, hogy részére mi van "megírva", majd az élet hozza, menj azon az úton, menj arra, amerre "belülről" vezet valami.

Mindenkinek más a kijelölt útja, nincs két egyforma út, nincs két egyforma élet, hogy melyik reiki-mesternek mi lesz az erőssége, (látó lesz, vagy valami más) mi lesz számára megírva, azt előre ő sem tudja. Mindenki belülről érzi! Ha te is úgy érzed, hogy a reiki mint valami láthatatlan, titokzatos erő vonz, menj oda, gyere közénk, egy csodálatos, új világgal fogsz megismerkedni, ahol te is megtalálod a helyed, ha te is úgy akarod. (Egy másik reiki-mester)

2013. aug. 14. 08:32
 2/8 anonim ***** válasza:

>27/F

Létezik a világon olyan HUSZONHÉT ÉVES FÉRFI, aki reikivel foglalkozik? Mindjárt elsírom magam, komolyan mondom.

2013. aug. 14. 09:52
 3/8 anonim ***** válasza:
34%

Ladislao? Sajnos egy beavatástól nem fognak ezek előjönni (illetve szerencsére, mert akkor mindenki csak úgy tisztánlátó lenne, ha befizetne x összeget). Csak elhitetik veled, és ha majd nem leszel tisztánlátó, akkor téged fognak okolni, hogy "nem tudtad befogadni" az energiákat, vagy ilyesmi.

A reiki egyébként egy mocskos maszlag, nem érdemes vele foglalkozni, főleg ezekkel az állítólagos "mesterekkel" sem.

2013. aug. 14. 10:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez nekem is eléggé sántított. :D
2013. aug. 14. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:

1-es vagyok!

Ahogy írtam: ha belülről úgy érzed, akkor menj, akkor gyere a reikisek közé!

Persze csak kíváncsiságból, meg mert egy reiki-mester azt mondta, hogy "még az is megtörténhet...." szóval ilyesmi hatására, mások rábeszélésre, ha nincs belső késztetés, nem kell, felesleges, sőt valóban nem szabad, hallgatnod!

Ahogy írtam: arra vidd az életedet, amerre belső késztetést érzel, hogy menned kell!

Ha ez a reiki, akkor arra. Ha régészet, akkor arra. Ha matek-tanár, vagy fotbal-bíró, akkor arra. Te döntsd el, és ne mások véleményére hallgatva engedd, hogy sodorjon az élet!

2013. aug. 14. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne korlátozza le magát csak a reikire. Ha akarja próbálja ki, de hogyha pénzt kérnek el érte, ami meghaladja az elfogadható összeget (vagy ha egyáltalán pénzt kérnek el érte), akkor nem valódi dolgokról van szó, csak szépen átverik. Lehetséges hogy ezek a reikis mesterek nyilván magasabb spirituális szinten vannak az átlagembernél, lehet hogy megvan nekik azok a képességeik, amiket fentebb is írtál kérdező, viszont ezt jól ki is használják az emberek átverésére, és elhitetik velük hogy egy ilyen beavatás által ők is hozzájutnak ezekhez a képességekhez. Tehát mutat neked pár dolgot, mondjuk megmutatja a tisztánlátó képességét, elmond pár szót az életedről, aztán utána nyilván hisz neki az ember, hogy mennyire fejlett lélek lehet ez, és egy ilyen spirituálisan fejlett lélek biztosan nem veri át az embert. De mégis: a spirituális hatalmát pont a saját maga fizikai javaira fordítja, és pont ezért nevezem én fejlett embernek, mert jól kitudja használni a többit, tehát irányítása alá vonja őket, manipulálja őket.

Egyébként meg gondolom egy ilyen reikis beavatásnál a csakrákat energetizálják/hangolják fel magasabb rezgésszintre, így ez érhet valamit, de ez nem igazán elég ahhoz amiket fentebb írtál.

2013. aug. 14. 18:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Maga a reiki avatás nem garantálja a tisztánlátás képességét. Ha vannak eleve ilyen szunnyadó képességeid, ez felerősödhet, kitisztulhat. De ehhez nem kell feltétlen reiki tanfolyamra menned. (Mondjuk a reiki tanfolyam elvégzésével nem vesztesz semmit.)

Pl. itt is tanulhatsz auralátást, tisztánlátást:

[link]

2013. aug. 20. 01:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát, mindenki másképp csinálja. Én ennyi idős koromban másodállásban kőműves mellett dolgoztam, hétvégén meg vagont raktam. Igaz, látó nem lettem tőle, de dögöljek meg, ha bánom.
2013. aug. 21. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.