Mi a Spirituális Sátánisták pontos álláspontja a
zsidókról?
11/26 A kérdező kommentje:
Nos, én nem mondtam semmit a zsidókról, ha már itt tartunk, épp azért tettem fel a kérdést, mert nekem van egy pár zsidó barátom és nehezen tudok a vallás ezen részével azonosulni. De ha tegyük fel, igaz is az egész, az szerintem nem feltétlenül azt jelenti, hogy a részben/teljesen zsidók gonoszak lennének, csupán, hogy céllal fejlesztették ki ezt a fajt. Emiatt zsidó szervezetek vezetik a világot (hátérből, gazdaságilag), így a kezükben van a hatalom. Ez nem jelenti azt, hogy erről tud minden egyes zsidó. A zsidók, mint más emberek, élik az életüket, de nekik ott a lehetőség, hogy egy szélsőséges helyzetben kedvező pozícióba jussanak és amúgy is a kapcsolataik révén hatalmas befolyásuk van mindenre. Nem összeesküvés-elmélet, ez tény, a zsidó barátaim is vallják. Szóval röviden: nincsenek véleményem szerint tudatos/tudat alatti rossz indulatú zsidók közöttünk, de a világot a háttérből ők (még jobban háttérből idegenek, de ebbe nem menjünk bele, mert úgysem hisztek benne) irányítják és ha eljönne a nap, amikor a többi embert rabszolgasorba taszíttatja ez az idegen faj, akkor minden zsidó fölénybe kerülnének.
Engem viszont lepontoztak :D 3-as :)
2014. máj. 3. 21:16
13/26 A kérdező kommentje:
Én személy szerint felpontoztalak. :) (és ezt a kommentedet is) Ez nem azt jelenti, hogy antiszemita lennék, de részben egyet tudok érteni az állításoddal (noha ismerek kivételeket) és értékelem, hogy kifejtetted a véleményedet, ugyanis mint kiderült Spirituális Sátánista vagy, szóval a kérdésre válaszoltál.
Kedves Kérdezõ!
Szerintem többre jutsz, ha inkább matekot tanulsz, ha inkább matek feleadtok megoldásával töltessz idõt a sátánisták és "tények", vagyis összeesküvéselméetek helyett. Ezekbõl ugyanis kevés egyetemen van felvételi. :D
2014. máj. 3. 22:53
nneddudgi!
Ha kíváncsi vagy, elmondom, hogy a Sátánista, aki válaszolt, orvosin tanul :)
És csodák csodája: még egy vizsgán sem buktam meg, pedig Sátánista vagyok :D))
2014. máj. 3. 23:23
16/26 A kérdező kommentje:
#14! Miből gondolod, hogy még egyetem előtt vagyok? :) Jó, egyébként eltaláltad, csak kíváncsi vagyok, hogy mit fogsz mondani. Nyilván valami olyasmit, hogy idősebb/komolyabb emberek nem foglalkoznak ilyesmivel, mert szerinted ez komolytalan dolog. Hát ellenbizonyítékként ott a #15 válaszoló! :)
Azt hogy ők is zsidók mind :) Csak nem szeretnék, ha azonosítanák velük, ezért írnak picit rosszat is róluk.
Ez a vezérkar. Mind sátánista és zsidó [link]
2014. máj. 4. 00:02
18/26 A kérdező kommentje:
#17! Erre van bármiféle bizonyítékod?
Van neki mindene eszen és bizonyítékon kívül!!!
Egyik titkos csoport sem Sátánista!!! Érted? Egyik sem!
Valamikor mind azok voltak, de a zsidók már mindenhová beszivárogtak, és átvették az irányítást. Mind a szabadkőművesség, és az összes csoport zsidó irányítás alatt van. Csak látszatból Sátánista, hogy a zsidók ezzel is lejárassák!!!
De felőlem azt hiszel, kedves tehetséges kritizáló, amit akarsz, rádhagyom, legyen egy jó napod :D)))
2014. máj. 4. 09:50
A fórumon azt írták, hogy az ember az akkori ősember és az annunakik keveréke, amikor ideérkeztek a megszálló annunakik. A zsidók pedig úgy lettek, hogy ehhez még hozzáadták a reptalián géneket is, azaz a zsidókban benne van a kabzsi, csúcsragadozó hüllő gén is és Isten=Jahve=reptílián kiválasztotta a zsidókat, hogy uralkodjanak a földön élő népeken, pont mivel mert bennük is van reptílián gép és ha ránézel a világra látod, hogy beteljesűlt JAhva akarata
2014. máj. 4. 16:10
Kapcsolódó kérdések: