Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miben hiszel leginkább?...

Miben hiszel leginkább? UFO-kban, szellemekben esetleg gyógyítókban?

Figyelt kérdés

Leginkább azt vettem észre, hogy a legtöbb ember az idegenekben, szellemekben hisz a gyógyítókban már kevésbé leginkább a női nem hisz a spiritualitásban, horoszkópban egyéb ezoterikus ágazatban van a másik kategória a tinédzser, kamaszok, idős nénik őket inkább már az elvakultság jellemzi és képtelenek körülírni azt, amiben hisznek a valamiféle haragot táplálnak a szkepticizmus felé persze a szkeptikusok is provokálják őket máramelyik a legtöbbjük csak kíváncsi, kételkedő egy normális ember számára ezek inkább erények mintsem hátrányok órákig tudnék mesélni erről, de inkább kíváncsi volnék személyes vélemények, tapasztalatokra, stb. :D

Agent J

2014. ápr. 25. 09:05
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
#20 Csak azért mert az univerzumban kialakulhatott máshol is élet akár bakteriális szinten is viszont Jézus létezésére nincs semmi magyarázat a Bibliai írások pedig önmagukat cáfolják.
2014. ápr. 25. 13:18
 22/26 anonim válasza:

Miért cáfolnák egymást a bibliai könyvek?

A kannonizácio utáni biblia...teljesen jó....

2014. ápr. 25. 13:28
 23/26 anonim ***** válasza:

"A kannonizácio utáni biblia...teljesen jó...."

ezt jól írtad!

azért jó, mert egységes képre formálja az emberek hitét, ellenben a régi biblia és a könyvek amiket kivettek belőle, pont nem ezt szerette volna.

annak jó, aki birkákat akar.

ezt sokszor hangoztatja az egyház és a lelkipásztor és vagyok a pásztor és ti a nyájam.

ilyen birka népnek persze hogy ez kell.

mindezt úgy írom, hogy teológiát is tanultam.

üdv:

V (kapcsolattartó, alias traktoros)

2014. ápr. 25. 13:59
 24/26 A kérdező kommentje:
#22 Ott van például Ádám, Éva a kígyós történet az evolúciós elmélet kizárja ennek lehetőségét állítólag Ádám nyolcszáz évig élt, és még nemzett fiakat és leányokat ez szerintem már önmagát cáfolja, vagy ott van a zsidó naptár állítólag Isten Kr. e. 3761. teremtette a ma ismert világot ez roppant érdekes mivel az egyiptomiaiak Kr. e. 3000-40000 évvel ezelőtt már piramisokat építettek. :D
2014. ápr. 25. 14:09
 25/26 A kérdező kommentje:

Egyet értek önnel kedves V kapcsolattartó, traktoros ügynök. :-)

U.i. Kérem ne vegye el a troll állásomat nekem sem adják ingyen a kenyeret.

Üdv, J netes troll és hivatásos kókler a CIA embere.

2014. ápr. 25. 14:22
 26/26 anonim ***** válasza:
UFO-kban. 100%, hogy léteznek.
2014. ápr. 25. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!