Miben hiszel leginkább? UFO-kban, szellemekben esetleg gyógyítókban?
Leginkább azt vettem észre, hogy a legtöbb ember az idegenekben, szellemekben hisz a gyógyítókban már kevésbé leginkább a női nem hisz a spiritualitásban, horoszkópban egyéb ezoterikus ágazatban van a másik kategória a tinédzser, kamaszok, idős nénik őket inkább már az elvakultság jellemzi és képtelenek körülírni azt, amiben hisznek a valamiféle haragot táplálnak a szkepticizmus felé persze a szkeptikusok is provokálják őket máramelyik a legtöbbjük csak kíváncsi, kételkedő egy normális ember számára ezek inkább erények mintsem hátrányok órákig tudnék mesélni erről, de inkább kíváncsi volnék személyes vélemények, tapasztalatokra, stb. :D
Agent J
UFO-k: azonosítatlan repülő tárgy éppenséggel van, minden az, ami repül, tárgy és a szemlélő nem tudja azonosítani, mi az. :) Az idelátogató földönkívüliekben nem hiszek, más magyarázatokra nyitottabb vagyok (haditechnológiai kísérletek vagy akár párhuzamos dimenzió)
Kísértetek: személy szerint hajlok felé, hogy higgyek bennük.
Gyógyítók: szerintem sarlatánok, akik placebó-effektussal érik el eredményeiket - szerintem.
Mindemellett egészséges szkepticizmussal nyúlok az ezo-témák többségéhez.
- UFO: Ebben hiszek a legjobban, biztos vagyok benne, hogy ezek egy része földönkívüli vagy másik dimenzióból jön ide. Persze benne lehetnek olykor a katonai titkos gépek is, de rengeteg eset van amik kizárják ezt a lehetőséget is és megmagyarázhatatlan marad.
- Szellem: lehet van lélek és maga a szellem, de ezek egy része szerintem teljesen más, mint aminek gondolják. Több csoportra is lehetne osztani.
1. Lehet egyfajta "időlenyomat", ami folyton ismétlődik. Sok esetben láttak "szellemet" ami mindig ugyanazt csinálta pl. felszaladt a lépcsőn, de láttak már vonat és hintót is "szellemként", márpedig ezek nem élőlények. Szerintem marad az időben az eseményeknek egyfajta lenyomata, ami valahogy megőrződik és olykor, véletlenszerűen lejátszódik. Az emberek ezt látják, nem pedig lelkeket
2. A poltergeist szerintem nem kopogó szellem, hanem egy adott személyhez köthető és ő idézi elő akaratlanul a tevékenységet. Aki ismeri az eseteket érti miről beszélek
- Hiszek abban, hogy valaha a Földön élt egy, esetleg több letűnt civilizáció. Erre sok bizonyíték és jel mutat.
Ezen kívül még jópár dologban, amit nem sorolok fel, de nálam ez a három a legfontosabb. Említetted a gyógyítást, hogy kóklerség. Nos, mint mindenben, igen ebben is vannak csalások, de szerintem nem minden esetben. Például van aki semmit az ég adta világon nem profitált ebből.:
Nekem pont ez teszi hihetővé.
De pl. nem hiszek a horoszkópokban, az átkokban, a chemtrailben, a HAARP-ban, álomfejtésben, indigó-kristálygyermekben. Csak hogy pár példát írjak erre is.
A Materializmus meg egy mai "divat"szemlélet. Régen a kutya se nézte így a világot. Én nem követem ezt az irányzatot, túlságosan is begyepesedett szerintem.
Sokan egyből egyszerű okokra vezetik vissza a jelenségeket. Van hogy igazuk van, de nem minden esetben. Sokkal ostobább az az ember, aki azt feltételezi, hogy már mindent tudunk a világról és minden tisztázva van és nem maradtak kérdések. A világ kiismerhetetlen, sok titok maradt még :)
George Adamski
Az idegenekben én jobban hiszek, mivel az emberiség még csak egy nagyon kicsi részét fedezte fel a világegyetemnek és nem tudhatjuk, hogy az eddig még fel nem tárt helyeken milyen lények élhetnek. Az, hogy ők ide jönnek már nehezebben hihető, de még mindig valósabbnak tűnik, mint a szellemek.
Szellemekben nem igazán hiszek. Nehezen tudom elképzelni, hogy léteznek és ennyi idő után még mindig nem tudták bebizonyítani jelenlétüket. Az szerintem érthető, hogy az idegeneknél ez elfogadható tény, hiszen nekik a földi élethez semmi közük.
A placebonak van hatása igen. Mint már azt előttem leírták, ez már bizonyos. De alapvetően kizárt dolognak tartom, hogy lenne valami kis értelme a gyógyítóknak.
Én a Jézusban hiszek...
Hogy vannak e szellemek?
Szerintem vannak.......és igenis kapcsolatban vannak az emberekkel....és ha egy sámán, jós vagy mit tom én mi a nyavalyatörés kapcsolatba van velük...akkor igenis müködnek az átkok, jóslások stb....
Nem tom mennyire ismeritek a bibliát...de vannak gonosz anygyalok is...akiknek van testük... véleményem szerint az UFO jelenségek nagy részét ők okozzák....de eltudom képzelni hogy valahol máshol egy messzi galaxisban :-) is van élet.
De mindent összevetve én Jézusban hiszek.....
#18 Szerintem Jézus nem létezik sem az angyalok, de még hivatásos jósok sem, de lehetséges, hogy az emberek egy része nagyon ritkán előre látják a jövő eseményeit, vagy ráéreznek arra, de csak is a saját jövőjüket képesek előre látni, vagy azon eseményeket, amikben ők is részt vettek.
Agent J
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!