Szerintetek létezik Isten?
"Meg aztán nézzél már meg egy pillangót, vagy egy virágot.
Ember tud ilyet alkotni?"
1. Még nem, de közel járunk hozzá.
2. Abból, hogy nem az ember alkotta, még nem következik, hogy Isten alkotta.
A hozzászólások olvasása fizikai fájdalmat okozott.
Én nem szeretnék fájdalmat okozni de Isten nem létezik se Jézus. Ahogyan Menny vagy Pokol sem. Képzeld el miért lenne pl pokol ? Mert 1800 körül valaki elhíresztelte és manapság mindenki azt mondja jajj csak a mennybe menjek ha meghalok meg stb. Ez olyan mintha valaki 1800 körül mondta volna hogy ha jó vagy uborka leszel ha nem vagy jó akkor meg szemgolyó. Ugyan olyan .... Valamiért az ember mégis aztmondaná valószínűbb hogy Mennybe vagy Pokolba kerülök mint hogy uborka vagy mit tudom én mi leszek ... Pedig ugyan annyi az esély arra is. CSAK AZ EMBEREKET KÖNNYŰ BEFOLYÁSOLNI. HA VALAKI GONDOLKOZIK RÁ LEHET JÖNNI HOGY AZ EMBER .......... Egy önpusztító faj. Mi fogjuk majd a világot elpusztítani miattunk hal meg mit tudom én hány millió állat stb. Közben pedig a sok hülye ember amikor lát vmi halott galambot akkor jajj szegény, vagy valamit az állatokról ami káros az egészségükre akkor meg állatkínzás meg gyilkosok .... Ők nem tudják hogy ebben a pillanatban is a világ egyre csak pusztul .... MÉG MILLIÓ DOLGOT SOROLHATNÉK HOGY AZ EMBER EGY ************ FAJ. Mégis milyen agyalágyult talál ki olyat h Slenderman meg ilyesmi csak azért hogy másokat ijesztgessen meg az olyan beugró vackokat amik sikoltoznak rád ? + Mégis miért lenne baj megölni ezeket az embereket ? Cigányokat pl ? Rögtön jön h rasszista.. CSAK AKIK AZT MONDJÁK ERRE HOGY TE HITLER UTÓDJA VAGY AZOKNAK SINCS IGAZUK. Ha pl az összest cigányt meg lehetne ölni akkor a bűnözés 60% csökkene minimum / valszeg több is ) és meglehetne menteni életet is vele mert nagyon sok cigány gyilkos van ... És erre meg h ... vannak jó cigányok is. Igen de ha lesz gyereke és az is "olyan" lesz ? Bocsi az offért.... Istenről szóval valamit tudsz e mondani hogy miért létezne isten ? Erre a válasz pedig miért ne ? Vagy pedig hogy BIBLIA a szent írás ! Miért írták volna le ha nem létezne Jézus ? Lehet hogy létezett Jézus aki csak egy csaló volt és halála után ellopták a testét és úgy állították be mint ha feltámadt volna .... a történetben pont nem így van nem lopják el de lehet hogy így volt és mindenki elhitte majd utódokról szállt tovább majd egy egész ország hitt benne meg templomokat csinált végül erre elhitte Európa is hogy hát építettek templomokat meg minden akkor miért ne létezne ? Meg kezdtek örülni végre van valaki aki majd segítrajtunk : Isten !! Lesz kivel beszélgetnem éjszaka. Amúgy semmiféle mágia nem létezik és igaz hogy én is elitélem ezt a mára mondást hogy TÚL SOK TV-T NÉZEL de már nem tudok mit mondani hogy lehet valaki ennyire..... És hogy érted hogy "Hitt benne sokáig aztán meg .... csalódott benne" bocsi hogy átköltöttem... Azért csalódtál benne mert eddig se létezett.... Csak "szerencséd" volt de az se létezik. Inkább olyan létezik hogy SORS ... De nincs olyan hogy "szerencse" . Az igaz hogy előtted áll a sok keresztény meg minden muszlim tököm tudja milyen szaros vallások vannak még ebben a világban .... Semelyik Isten sem létezni megnyugodhatsz és majd meg fogsz bizonyosodni hogy Menny és Pokol sincs ha majd egyszer a SORS el ragad... Meg hogy vannak ereklyék jézus kendője vagy mit tudom én ( tényleg van vmi ilyesmi ) az se igazi vagy nem Jézusé vagy csak a csalóé akit említettem .... Ha majd a saját szemeddel látod ... nem is bocsi nem tudod hogy néz ki mert egyértelműen nem olyan mint a filmekben mert az nem ő.... remélem ezt nem kell kifejtenem majd ha érzed hogy ő az és nem csak egy szellem ... vagy ő mondja neked vagy szárnyai vannak mit tudom én ... DE ! Miért lennének szárnyai ? Az "angyal" szó is kitaláció. Azt se tudod igazából hogy néz ki egy "angyal" vagy úgy mondom hogy néz ki egy "védelmező" Valamiért nagy hitetlenségemre szogtam egy kicsit "Istennel" beszélni amikor kell valami jó cucc vagy a lottó meg minden.... De az nem olyan ez csak a hatása hogy belédtömték ISTEN VAN ÉS KÉSZ ! Mint pl egyszer voltam nagyapámnál ( elég hülye szegény) és azt mondtam : Imádom a csirkeszárnyat ! Ő erre pedig : A CSIRKESZÁRNYAT SZERETJÜK, ISTEN PEDIG IMÁDJUK ! MEGÉRTETTED ? Remélem ha valaki megint csak oda írja IGEN azt meg tudja indokolni valamivel ... az is jó ha aztmondja amúgy elmegyógyintézetből írok ...vagy hogy sokak szerint nincs ki a 4 kerekem stb. Szóval tehát aki azt mondja 50-50% hogy létezik isten ugyan úgy lehet 50-50% hogy létezik Slenderman meg beszélő uborka meg mit tudom én ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!