Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik Isten?

Szerintetek létezik Isten?

Figyelt kérdés
Van itt köztetek olyan,aki hitt benne sokáig,de aztán olyan dolgok történtek ,ami miatt azt mondja,hogy nem?
2014. ápr. 25. 02:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Én sokáig szilárdan hittem a létezésében. Ma már nem annyira egyértelmű számomra. Szerintem egyszerre létezik is és nem is.
2014. ápr. 25. 03:54
 2/24 anonim válasza:
Szerintem, ha létezne akkor nem lenne ilyen szar a világ. Pl. a politikusokat kirakná belőle stb. stb. .... nem hiszem....
2014. ápr. 25. 06:18
 3/24 anonim ***** válasza:
szerintem létezik
2014. ápr. 25. 06:43
 4/24 gömbicica ***** válasza:
49%

igen! naponta megtapasztalom.

Meg aztán nézzél már meg egy pillangót, vagy egy virágot.

Ember tud ilyet alkotni?

sokan, ha történik valami tragédia, azt mondhatják, hogy hol van ilyenkor az Isten?

MIndenhol, mindenben ott van.

Az ember maga okozza a baját, nem a Jó Isten ivott helyette, és csinált egy balesetet, vagy nem a Jó Isten irta alá a lehetetlen törvényeket...... sorolhatnánk.

MIndenki leszületik valami feladattal egy életuttal.

Ezt mindenkinek magának kell végigjárni. Rajtunk is mulik, hogy milyen ez az ut.

Egy üres lap mindig van a sors könyvében.

2014. ápr. 25. 07:09
 5/24 anonim ***** válasza:
Létezik.
2014. ápr. 25. 07:10
 6/24 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. ápr. 25. 07:21
 7/24 anonim ***** válasza:
Nem
2014. ápr. 25. 07:26
 8/24 anonim ***** válasza:
Nem
2014. ápr. 25. 07:45
 9/24 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. ápr. 25. 08:23
 10/24 anonim ***** válasza:
32%

Igen, bizonyosan létezik.A Gonosz az oka a szenvedéseknek, mert ezzel is szeretné elérni, hogy eltávolodjunk Istentől.

Isten megígérte, hogy megjutalmazza azokat, akik hűségesen szolgálják őt(tehát nem fordulnak el tőle akkor sem, mikor nem teljesül azonnal amit tőle kértek, vagy megpróbáltatásokat élnek át).Hiszen mi okod van arra, hogy Istenre fogd, ha valami baj történik, vagy nem sikerül valami?Biztosan ő az oka?

Már abban is ott lenne a jutalom, ha valaki megpróbálna Isten parancsolatai szerint élni, hiszen hasznára válna(meg a többiek hasznára is).Szerintem nyilvánvaló, hogy Isten nem akar rosszat nekünk.

2014. ápr. 25. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!