Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik Isten? És...

Szerintetek létezik Isten? És szellemek?

Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 19:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
51%
Odaát majd megtudod.
2014. jan. 30. 20:38
 2/26 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem nem. Szellemek sem. Legalábbis objektív értelemben biztosan nem.

(Jöhet a lepontozás...)

2014. jan. 31. 13:34
 3/26 A kérdező kommentje:

Senki nem pontoz le senkit, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre...

Köszi a válaszokat! :)

2014. jan. 31. 20:02
 4/26 anonim ***** válasza:
94%
Nekem nagyon komoly mániás depresszióm volt három évig, pszichiátrián is voltam vele 2 hónapig, de olyan volt, hogy amikor bementem, a többi beteg félt tőlem a zárt osztályon. Depresszios szakaszban gyűlöltem élni, szinte le volt bénulva az agyam, akadozva beszéltem, semmi erőm nem volt, féltem mindentől. Isten meggyógyított, teljesen megszabadultam belőle, gyógyszerek nélkül. Akkor történt,amikor teljes szívből kezdtem keresni Isten, és úgy imádkoztam, mint egy nyomorult bűnös, aki nem tud Isten nélkül élni. Meg van írva : "Akkor segítségre hívtok engem, és elmentek és imádtok engem, és meghallgatlak titeket. És kerestek engem és megtaláltok, mert teljes szívetekből kerestek engem."(Jeremiás 29:12-13).
2014. jan. 31. 21:18
 5/26 anonim ***** válasza:
43%
Lényegtelen. Hamarosan az emberi faj úgyis kipusztul, az idiotizmusának köszönhetően.
2014. jan. 31. 22:38
 6/26 vasorru válasza:
94%

Nem létezik, szellemek meg pláne nem!

A hit az, ami létezik. Sok mindenben hihetsz, a barátaidban, szeretteidben, a tudásban, önmagadban... etc, ugyanis hit nélkül senki vagy!

2014. febr. 1. 20:15
 7/26 anonim válasza:
Szerintem Isten létezik. De ez egy komoly lelki folyamat (a tied), benned fog beérni a válasz a kérdésedre.
2014. febr. 3. 18:41
 8/26 anonim ***** válasza:
54%

Az ember a halállal, és a gyógyithatatlan betegséggel nem tudott mit kezdeni, azzal a tudattal, hogy 80-90 év és ennyi. Kitalált magának istenségeket, és az örök életet. Ő maga találta ki. Valamiben hinni kellett az elégedetlenkedőknek.

Aztán hogy értsd : szellemek nincsenek. Magukat nem fizikai, hanem szellemi munkával eltartók igen. mint a doktor, tanár, tanitó, szinész, mérnök, stb. vagyis értelmiségi. Na ők sem test nélküliek, mint ahogy azt képzelik, parasztvakitásra hozták létre a hiedelmet, és tartatják el magukat az értelmiségiek. Magyarul, a hátadra veszed, és cipeled, eltartod, fizeted, ő pedig jól él belőled. igen, folyik a hivekért a harc, mert hogy minden hívő pénz. hol a perselybe, hol a zsebbe, ismered a mondást, kis mise nagy mise, utoljára semmi se. De mindenképp a hívő kell alul legyen, mert hogy felsőbb hatalomba hisz. Jó bót . Naivitás. Ma már nyilvánvaló.

2014. febr. 5. 10:09
 9/26 anonim válasza:
Igen!Zorbánccigóviktor a neve.Mögötte meg a szellemhadsereg.
2014. febr. 5. 16:29
 10/26 Zenon ***** válasza:
Igen.
2014. febr. 5. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!