Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik Isten? És...

Szerintetek létezik Isten? És szellemek?

Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 19:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

A katolikus pap, a református tiszteletes és a rabbi győzködi egymást, hogy melyikük istenének nagyobb a hatalma.

- Tegnap állok a templomkapuban, szakad az eső, és két kicsi gyerek hazafelé tartva majd megfullad a nagy vízben. Elmondtam egy imát, és 10 méteres sávban azonnal elállt az eső.

- Ez semmi. - így a tiszteletes. - Tegnap állok a templomkapuban és látom, hogy a pokoli szélviharban a szomszédék terhes Julikája igyekszik a szülőotthonba, de a szél ellenében meg sem tud mozdulni. Elmondtam egy imát, 10 méteres sávban azonnal elállt a szél.

- Ez még mindig semmi - szól a rabbi. - Szombaton megyek haza az istentiszteletről, és látom, hogy a földön egy 100 dolláros hever. Szombat lévén nem nyúlhatok pénzhez, hát elmondtam egy imát, és 10 méteres sávban azonnal szerda lett.

2014. febr. 5. 18:50
 12/26 anonim ***** válasza:

A pap a fogamzásgátlás ellen prédikál a templomban:

- A gyerekek Isten ajándékai, nem szabad ellene védekezni!

Ekkor felugrik egy fickó és közbekiabál:

- Már elnézést, de az eső és a hó is Isten ajándéka, mégis gumicsizmát húzunk ellenük!

2014. febr. 5. 19:02
 13/26 anonim válasza:
Istenről nem sokat tudok nyilatkozni, de a szellemekről viszont elég sokat tudnék mesélni. Már egész kicsi korom óta "kapcsolatban" vagyok velük. Bárkinek meséltem, kinevetett, hogy én milyen hülye vagyok, mert nem is léteznek, blablabla.. Nagyon sokat sírtam, hogy nem hisznek nekem az emberek, pedig nem kitaláltam őket. Akkor megfogadtam, hogy nem hiszek többé bennük... Na azt az időszakot senkinek nem kívánom! Hihetetlen dolgok történtek, amelyekből sajnos már nem sokra emlékszem, de azt tudom hogy rossz volt. Aztán egyre több dolog történt, és újra hiszek bennük. Oldalakon keresztül írhatnék nektek történeteket, amiket én tapasztaltam! Most lehet azt gondolják páran, hogy biztos valami fogyatékos, vagy iddgbeteg, vagy akármilyen bolond ember lehetek, de egy teljesen épelméjű, normális ember vagyok! :) Mellesleg rengeteg bizonyíték van a létezésükről, ami hiteles. Nézzetek nyugodtan utána! De ez csak egy vélemény volt, nem kérek a szkeptikusok "lehordásából"! Mindenkinek szíve joga az, hogy miben hisz! További szép napoz mindenkinek! :)
2014. febr. 6. 10:43
 14/26 anonim válasza:
56%
szerintem nincs isten mert különben nem hagyná hogy ilyen kapzsi emberek létezzenek mint amilyenekből most áll az ország java
2014. febr. 6. 13:02
 15/26 anonim ***** válasza:

13-asnak :

Csak azt tudom, de biztosan, hogy aminek a hiányában én annyira de annyira nem jól lennék, és szörnyű dolgok történnének vele, az nem más mint az abban való hit rabsága. Minden ami annyira fogba tart téged, és nélküle annyira elviselhetetlen, valódi fügést okozott benned, és nem vagy a magad ura. Dolgoztam pszichiátriai osztályon, szerencsémre nem sokáig, na ott aztán beszéltek a szellemekkel a gyógyulásra várók. nem birtam, ott hagytam. Nem nekem való munka volt.

2014. febr. 6. 13:19
 16/26 anonim válasza:
20%
100%ig biztos vagyok benne, h létezik Isten, és h létezik egy világ, amit nem látunk, ez a szellemvilág, amibe mi is be tudunk lépni. Ez biztos, én is tapasztaltam. Ezenkívül minden embernek van saját szelleme, ebből jönnek ki azok a dolgok, amiket nem lehet megmagyarázni, épp ésszel felfogni, pl bizonyos zeneszámok. Sok emberrel beszéltem, aki nem hiszi el, h léteznek szellemi lények, akik nagyobb képességekkel rendelkeznek, mint mi, és tudnak minket befolyásolni. Általában az egyetlen ok, amiért nem hisznek, hogy nm látják őket. Itt feltenném a kérdést: ha valakivel beszélsz telefonon látod a szemeiddel, ahogyan a hangod átmegy a másik készülékbe?
2014. febr. 6. 16:45
 17/26 anonim ***** válasza:
16-os te tényleg orvosi eset vagy.
2014. febr. 6. 16:51
 18/26 Zsolle válasza:
Amíg vannak olyan emberek akik hisznek istenben, és a szellemekben, addig vannak is. Legalábbis nekik biztosan. Aki meg nem hisz bennük, azt úgyis csak ész érvekkel lehetne meggyőzni. Ne ebben az esetekben ész érvekkel tuti nem lehet meggyőzni senkit, tehát nekik(nekünk) nem lehet bemagyarázni hogy van, illetve léteznek. Ha tapasztalom hogy tévedtem, átállok a másik oldalra.
2014. febr. 6. 19:11
 19/26 dorje1234 válasza:

Nem tartom valószínűnek a létezésüket.

Azt viszont biztosra veszem, hogy az ember agy, amikor megalkotja a környezetéről a képet (látás, hallás, tapintás, stb. alapján), akkor természetesen nem feltétlen érzékeli a környezete 100%-át. A maradékot "kiegészíti", kitalál oda "dolgokat", mert valamiért azt akarja hinni, hogy mindent érzékel a környezetében. Gondolom ettől érzi magát biztonságban, vagy fene tudja... De mindenesetre én ezekkel a "hézagpótló ötletekkel" magyarázom a hitet. Mondhatjuk hogy én ebben hiszek. :-P

2014. febr. 6. 19:21
 20/26 anonim válasza:
20%
Honnan van a Föld,az emberek,az élőlények, az anyagok,az időjárások, és a bolygók meg a galaxisok, jah és angyalok meg Jézus?Igen, létezik Isten, ő mindent alkotta meg.És a szellemek, ahogy valójában, Szellemek=Démonok, azok a démonok ezelőtt angyalok voltak.Egy Sátán nevű, ő is angyal volt, és egyben kigyó is volt akiket becsapta Ádámot és Évát nem tisztelte az Istent,és Isten elzavarta a Sátánt, a Sátán befolyásolta az angyalokat,néhányan követték őt és démonná váltak.Sátán és démonok elkezdtek piszkálni az embereket, hogy ijesztgessenek szórakozásból és miattuk háborút indítottak, és rosszabb lett a világ. Én is láttam őket többször nem képzeletből, nem a hallucináció,nem a őrült agyam miatt van, hanem a saját szememből láttam őket és hallottam is, a barátnőm is látta őket.Léteznek Isten és szellemek.És előre szólok amiket látsz hogy ilyen csúnya, ijesztő arcok, ezek a démonok, és csak két szavakat mondd ki: Segits Jehova! és azonnal el fog tűnik.
2014. febr. 6. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!