Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megszálltak a démonok?

Megszálltak a démonok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 3 gyerekes anyuka vagyok. Pár nappal ezelőtt mindig mikor este lefektettem a gyerekeket és egyedül lettem 3 kopogásra lettem figyelmes. Másnap ugyanez történt. Felkerestem egy kineziologust, azt mondta ez démon. A kopogással jelzi hogy itt van és én vagyok a célpont, engem akar megszállni. Azóta rettegek és féltem a gyrekeimet. Megtisztitaná a házat, 25 ezerért amire nincs pénzem. Mit tegyek? Tudna valaki segíteni? A gyerekeket kérdeztem, mit látnak. Azt mondták ördögöt, egy öreg nénit és egy fiut a fürdőbe.
2014. ápr. 19. 11:04
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
3 gyerekkel hogyan? :)
2014. ápr. 22. 19:13
 32/47 anonim ***** válasza:

Pár fogalom össze van itt keverve. A gyerekek emberi alakokat látnak. A démonok nem emberi alakok, a magasabb rendűen egyáltalán nem vesznek fel emberi szemmel érzékelhető alakot. Ha valakit meg akar szállni, nem figyelmeztet hanem megteszi. Ha megtette volna, az feltűnt volna hidd el.

A kineziológus nem ezzel foglalkozik. Akivel beszéltél, nagy valószínűséggel csaló. Ne fizess neki semmiképpen!

Nézzük reálisan: a gyerekek fantáziája élénk. Odaképzelhetnek rég nem látott embereket, bármit. Ajánlom, hogy kérdezd meg tőlük minden alkalommal, milyenek voltak, hol voltak, részletesen, milyen arcuk, hajuk, ruhájuk van, tudják-e mi a nevük, beszéltek-e velük, mert ha nem ugyanazt mondják minden alakommal,akkor tuti hogy csak képzelődnek. A kopogás adódhat a rossz padlószerkezetből, az este kihűlő tárgyakból, pl. kikapcsolt tv, mikrosütő, számítógép. Először a fizikai okokat kell kizárni. Ha hallod a kopogást, menj és nézd meg, honnan jön. És ne parázz.

Nézzük hittel: Ha van ott bármi ,,ezoterikus" akkor az valószínűleg néhány hátrahagyott kóbor entitás, amelyek valójában nem bántanak, viszont zavarják az embereket. El kell őket küldeni. Nem kell minden esetben pap, van hogy az is elég, ha világosan közlik velük hogy itt nincs helyük, menjenek el. Ha nem mered vagy nem válik be, hívj papot. INGYEN segítenie kell. Katolikus papot hívj. Nem maga a vallás, a kereszténység vagy a szentség mivolta miatt kell a pap, mivel ezek az entitások általában magasról tojnak az egyházi intézményekre, hanem azért mert a katolikus papok tanulják hogy hogyan kell rendesen megtisztítani egy házat. Én magam nem vagyok istenhívő, vallásos, kifejezetten undorodom az egyháztól mint intézmény, ilyen esetben viszont paptól kérnék segítséget mert az ő oktatásuknak ez részét képezi.

Majd írj hogy mi lett. És próbálj nem félni, hisz akár egy állat van a padláson, akár egy másik energia, a félelem csak neked és a gyerekeidnek tesz rosszat.

Üdv, V.

2014. ápr. 23. 00:34
 33/47 anonim ***** válasza:
23 as vagyok. Az a démon vagy szellem akkor fog követni, ha hozzádkötődik. Viszont sz is lehet, hogy abban a házban élt valaki, akinek a lelke ottmaradt, és nem tolerálja, hogy ottvagytok. Én hiszek ilyen dolgokban, ezért én úgy gondolom, hogy nem fogok albérletbe menni, sem házat venni, hanem inkább építkezésbe kezdek majd. Persze ezek a jelen esetedben elérhetetlenek, főleg három gyermekkel.
2014. ápr. 23. 15:13
 34/47 Laylah ***** válasza:
A démon nem kötődik senkihez, aki nem kéri meg rá.
2014. ápr. 24. 00:03
 35/47 Laylah ***** válasza:
Úgy értve, hogy szerződés keretében.
2014. ápr. 24. 00:04
 36/47 A kérdező kommentje:
Milyen szerződés?
2014. ápr. 24. 15:11
 37/47 Laylah ***** válasza:
Nyilván nem polgári... :)
2014. ápr. 25. 01:09
 38/47 anonim ***** válasza:
Köthetsz vele egy szerződést!Ő megtesz neked valamit(amit leírsz a szerződésben) és nekedis adnod kell neki valamit!Ez legtöbb esetben halálos hisz ők nem elégednek meg kisebb dolgokkal,nekik általában az életed kell!DE a Google még mindig a barátod!
2014. ápr. 25. 07:00
 39/47 anonim ***** válasza:
Anyám borogass...
2014. ápr. 25. 07:43
 40/47 A kérdező kommentje:
Ês ilyen szerzõdêst hogy lehet csinálni??
2014. ápr. 25. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!