Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megszálltak a démonok?

Megszálltak a démonok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 3 gyerekes anyuka vagyok. Pár nappal ezelőtt mindig mikor este lefektettem a gyerekeket és egyedül lettem 3 kopogásra lettem figyelmes. Másnap ugyanez történt. Felkerestem egy kineziologust, azt mondta ez démon. A kopogással jelzi hogy itt van és én vagyok a célpont, engem akar megszállni. Azóta rettegek és féltem a gyrekeimet. Megtisztitaná a házat, 25 ezerért amire nincs pénzem. Mit tegyek? Tudna valaki segíteni? A gyerekeket kérdeztem, mit látnak. Azt mondták ördögöt, egy öreg nénit és egy fiut a fürdőbe.
2014. ápr. 19. 11:04
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
57%
#10 Te meg fogd fel hogy nem csak az van amit te elképzelsz.
2014. ápr. 19. 14:24
 12/47 anonim ***** válasza:
32%
#11-es te meg fogd fel hogy igaza van a 10-esnek.Inkább vigyen a gyereknek ruhákat,cipőt,kaját minthogy egy kóklernek adjon 25 ezret a semmiért...
2014. ápr. 19. 15:22
 13/47 A kérdező kommentje:

Nyugodj meg, van pênzünk, de nem pont erre. Ês szêgyeld magad hogy aut mondod kamu. Emberi jogok.megsêrtêsêrõl hallottál már?

Soha nem mondtam a gyerkeknek hogy lêteznek.dêmonok vagy szellemek. Szó nem volt ilyenrõl soha...

2014. ápr. 19. 15:30
 14/47 anonim ***** válasza:

#10-es vagyok

Én egy szóval nem mondtam, hogy kamu. Elhiszem, hogy hallasz kopogásokat meg szellemeket látsz, de mivel ezek nem léteznek, ezért ezek csak hallucinációk. A gyerekek nagy valószínűséggel nem látnak semmit csak bemesélik maguknak, mert ők még kicsik és élénk a fantáziájuk. Ha tényleg hallasz hangokat vagy látsz szellemeket akkor szerintem mindenképpen fel kell íratnod gyógyszert erre.

2014. ápr. 19. 16:35
 15/47 A kérdező kommentje:

És arra mi a magyarázat, hogy azóta látnak dolgokat amiota én is hallom a kopogást?

Pedig tényleg nem mondtam nekik semmit és még egy esetleges "felnőtt" beszélgetést sem hallhattak.

2014. ápr. 19. 16:58
 16/47 anonim válasza:

Kérdező, leírnád a gyerekeid viselkedés változását? Mióta tart ez? Kérlek írd le mit éreztél először és azóta.

A kinezionyanyának ne higgy. Pénzért már megbocsáss, de "szakember" nem dolgozik ilyen ügyekben. Meg van az oka hidd el...

Várom a válaszaidat, aztán kiokoskodjuk.

2014. ápr. 19. 17:21
 17/47 Say My Name válasza:
Sürgősen keress fel egy szakembert, az ilyen képzelgéseket minél előbb kezeltetni kell! Amúgy gratulálok, hogy a 3 gyerekedet képes vagy ilyen hülyeségekkel sokkolni...
2014. ápr. 19. 17:46
 18/47 A kérdező kommentje:
Figyelj ide. Az elsø esetkor a gyerekek a szobájukban voltak, ên a konyhán. Kopogtak.... sirva jõttek ki hogy az õrdõg ês az õreg nêni itt voltak ês kopogtak. Ên errõl se elõtte sem utána nem beszeltem
2014. ápr. 19. 20:24
 19/47 anonim ***** válasza:

Egyébként könnyen lehet hogy valamilyen állat hozza rátok a frászt.Ha van padlásotok akkor lehet hogy odajár valamilyen rágcsáló vagy macska és az csinálja ezeket a hangokat.Először ezeknek kell utánnajárni!

Rokonoméknál is ez volt,és a nyakamat tenném rá hogy nálatok is ez van.Meg ha van olyan ismerősötök akkor 1-2-szer áthívhatnád éjszakára hogy figyelje meg mi a helyzet.

Meg örülnék neki ha leírnád a fejleményeket.

2014. ápr. 19. 22:42
 20/47 Laylah ***** válasza:

Valami(k) talán van(nak) ott, de nem démon, és az meg holtbiztos, hogy nem szálltak meg senkit. Tudod, a megszállásnak van egy olyan következménye, hogy amíg megszállva vagy, addig nem vagy a testedben, ergo nem emlékszel rá.

Olyan, hogy ördög, nincsen. Ellenben lehet olyan, ami felveszi ezt a közismert alakot (az angyalok sem szárnyas lények, de az embere közt egy félreértés miatt így terjedt el, így ebben a képben lehet látni őket, hogy felismerhetőek legyenek; vagy pl. a bibliai Mózes sem rendelkezett szarvakkal, egy félrefordítás miatt mégis sok festményen szerepel szarvakkal ellátva). A fiú és a néni talán ottragadt szellemek lehetnek. Egyiktől sem kell félni, igaz, nem vagy férfi, de növessz tököt, szokták mondani, nem kell az első apró zajtól összecsinálni magad.

A kinezioizé helyében én meg össze-vissza szégyellném magam, ha egy egyszerű tértisztításért 25 ezret lenne képem elkérni. Jobb szívű hozzáértők akár ingyen vagy maximum 1-2 ezerért megcsinálják.

2014. ápr. 20. 05:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!