Megszálltak a démonok?
Nyugodj meg, van pênzünk, de nem pont erre. Ês szêgyeld magad hogy aut mondod kamu. Emberi jogok.megsêrtêsêrõl hallottál már?
Soha nem mondtam a gyerkeknek hogy lêteznek.dêmonok vagy szellemek. Szó nem volt ilyenrõl soha...
#10-es vagyok
Én egy szóval nem mondtam, hogy kamu. Elhiszem, hogy hallasz kopogásokat meg szellemeket látsz, de mivel ezek nem léteznek, ezért ezek csak hallucinációk. A gyerekek nagy valószínűséggel nem látnak semmit csak bemesélik maguknak, mert ők még kicsik és élénk a fantáziájuk. Ha tényleg hallasz hangokat vagy látsz szellemeket akkor szerintem mindenképpen fel kell íratnod gyógyszert erre.
És arra mi a magyarázat, hogy azóta látnak dolgokat amiota én is hallom a kopogást?
Pedig tényleg nem mondtam nekik semmit és még egy esetleges "felnőtt" beszélgetést sem hallhattak.
Kérdező, leírnád a gyerekeid viselkedés változását? Mióta tart ez? Kérlek írd le mit éreztél először és azóta.
A kinezionyanyának ne higgy. Pénzért már megbocsáss, de "szakember" nem dolgozik ilyen ügyekben. Meg van az oka hidd el...
Várom a válaszaidat, aztán kiokoskodjuk.
Egyébként könnyen lehet hogy valamilyen állat hozza rátok a frászt.Ha van padlásotok akkor lehet hogy odajár valamilyen rágcsáló vagy macska és az csinálja ezeket a hangokat.Először ezeknek kell utánnajárni!
Rokonoméknál is ez volt,és a nyakamat tenném rá hogy nálatok is ez van.Meg ha van olyan ismerősötök akkor 1-2-szer áthívhatnád éjszakára hogy figyelje meg mi a helyzet.
Meg örülnék neki ha leírnád a fejleményeket.
Valami(k) talán van(nak) ott, de nem démon, és az meg holtbiztos, hogy nem szálltak meg senkit. Tudod, a megszállásnak van egy olyan következménye, hogy amíg megszállva vagy, addig nem vagy a testedben, ergo nem emlékszel rá.
Olyan, hogy ördög, nincsen. Ellenben lehet olyan, ami felveszi ezt a közismert alakot (az angyalok sem szárnyas lények, de az embere közt egy félreértés miatt így terjedt el, így ebben a képben lehet látni őket, hogy felismerhetőek legyenek; vagy pl. a bibliai Mózes sem rendelkezett szarvakkal, egy félrefordítás miatt mégis sok festményen szerepel szarvakkal ellátva). A fiú és a néni talán ottragadt szellemek lehetnek. Egyiktől sem kell félni, igaz, nem vagy férfi, de növessz tököt, szokták mondani, nem kell az első apró zajtól összecsinálni magad.
A kinezioizé helyében én meg össze-vissza szégyellném magam, ha egy egyszerű tértisztításért 25 ezret lenne képem elkérni. Jobb szívű hozzáértők akár ingyen vagy maximum 1-2 ezerért megcsinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!