Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megszálltak a démonok?

Megszálltak a démonok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 3 gyerekes anyuka vagyok. Pár nappal ezelőtt mindig mikor este lefektettem a gyerekeket és egyedül lettem 3 kopogásra lettem figyelmes. Másnap ugyanez történt. Felkerestem egy kineziologust, azt mondta ez démon. A kopogással jelzi hogy itt van és én vagyok a célpont, engem akar megszállni. Azóta rettegek és féltem a gyrekeimet. Megtisztitaná a házat, 25 ezerért amire nincs pénzem. Mit tegyek? Tudna valaki segíteni? A gyerekeket kérdeztem, mit látnak. Azt mondták ördögöt, egy öreg nénit és egy fiut a fürdőbe.
2014. ápr. 19. 11:04
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:

Viccnek is rossz...

Azonnal a "The Conjuring" jutott eszembe...

Elmész 1 paphoz ,elmeséled mi van veled... az ingyen megcsinálja ha látja hogy mennyire félsz,és netalán ő is érezne valamit...

Kopogás meg akármi lehetett...

2014. ápr. 19. 11:09
 2/47 A kérdező kommentje:
Persze, bármi lehet. De este volt, mindig akkor történt amikor egyedül maradtam. És kimondottan a fürdőböl jött a hang. Átmentem a szomszédba, hogy esetleg nem e ők voltak, de itthon sem voltak :(
2014. ápr. 19. 11:14
 3/47 anonim ***** válasza:
22%
Egyszerűen nem bírom felfogni,hogy hogy lehet ilyen badarságokat beképzelni.De most komolyan ha létezne ilyen démon vagy ördög,akkor szerinted tényleg csak ennyi telne tőle hogy bekopogtatna hogy na mizu?Szerintem ha létezne ilyen akkor egy kineziocsic.ka úgy se tudna vele mit kezdeni.Na meg ha a gyerekeid tényleg meglátták volna akkor valószínűleg olyan sokkot kaptak volna hogy azóta teljesen megváltozott volna a viselkedésük,ami nem is lenne csoda.
2014. ápr. 19. 11:36
 4/47 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy a félelemből táplálkoznak. Egyre erősebb lesz, a kopogás csak a kezdet. A gyerekeim sírtak, azóta is emlegetik ezeket a lényeket. Eddig semmi ilyesmit nem mondtak. Pl. tegnap futott be a szobába a lányom, hogy ott áll a fiu a fürdőben. Kimentem de nem volt ott senki...
2014. ápr. 19. 11:45
 5/47 anonim ***** válasza:
20%
Gyerekes anya létedre ilyeneken töröd a fejed? biztos a postás volt vagy a szomszéd akart kérni lisztet.
2014. ápr. 19. 12:08
 6/47 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem kineziológust kéne felkeresni, hanem egy kőművest. Három kopogás miatt meg nem kell kiadni 25 ezer forintot, fölösleges.
2014. ápr. 19. 12:10
 7/47 A kérdező kommentje:
Este volt. És nem a szomszéd volt. És nem csak három kopogás volt. Napi 3....
2014. ápr. 19. 12:12
 8/47 anonim ***** válasza:
Oh b+! Nem hiszem el. Elmondta hogy a félelem táplálja. Akkor miért nem erőlteti meg magát és nem tojik? Amúgy nagyon nem démon. A szellemek táplálkoznak ezzel. Valamit félremeséltek. És a Démonok nem rontanak rá emberekre ripsz ropsz. Vagy tudja mit? Lehet fura lesz de acélos lélekkel fogja magát és ha kopogást hall kopogjon vissza. És érezhető legyen hogy dühös. És ha netán kamu lenne (amit nagyon remélek és erősen sejtek is) akkor legyen oly szíves és szóljon a kedves egybegyűlteknek mert az okkultizmus nem egy cirkuszi mutatvány.
2014. ápr. 19. 12:47
 9/47 anonim ***** válasza:
Az előző válaszomat képletesen értettem lehet, hogy a közelben építkezés vagy valami más folyik nem vagyok ott, hogy lássam nálunk is szoktak kopogni a vendégek mielőtt bejönnek mégsem adok nekik 25 ezer forintot.
2014. ápr. 19. 12:50
 10/47 anonim ***** válasza:
Ha egy három gyerekes anyuka vagy és alig van pénzetek akkor elég nagy szégyen, hogy 25 ezer forint elköltenél egy ilyen démon űzős hülyeségre ahelyett, hogy mondjuk pl új ruhát vegyél valamelyik gyerekednek. A gyerekek is csak azért látják ezeket a szellemeket, mert úgymond tőled eltanulják, mert ha azt látják tőled, hogy te hiszel a démonokban akkor ők is hinni fognak és bemesélik maguknak, hogy szellemeket látna. Egyébként a te "démonaid" csak azért léteznek, mert hiszel bennük, ha elhinnéd végre, hogy szellemek meg démonok nem léteznek akkor nem látnád őket.
2014. ápr. 19. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!