Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megszálltak a démonok?

Megszálltak a démonok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 3 gyerekes anyuka vagyok. Pár nappal ezelőtt mindig mikor este lefektettem a gyerekeket és egyedül lettem 3 kopogásra lettem figyelmes. Másnap ugyanez történt. Felkerestem egy kineziologust, azt mondta ez démon. A kopogással jelzi hogy itt van és én vagyok a célpont, engem akar megszállni. Azóta rettegek és féltem a gyrekeimet. Megtisztitaná a házat, 25 ezerért amire nincs pénzem. Mit tegyek? Tudna valaki segíteni? A gyerekeket kérdeztem, mit látnak. Azt mondták ördögöt, egy öreg nénit és egy fiut a fürdőbe.
2014. ápr. 19. 11:04
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

16os ne haragudj hogy tegnap nem válaszoltam. Ünnepek után jelentkezek privátba...

Egyêbkênt tegnap óta itthon van a párom ês nem volt kopogás. Meg a fêlelem is elmúlt. Szerintem páram fêlreêrtettek itt.... ên nem mondtam olyat, hogy egêsz nap kopogtak...csak napi 1x ês mindig pont akkor amikor a gyerekeket lefektettem.

2014. ápr. 20. 09:09
 22/47 A kérdező kommentje:

Êgyêbkênt Kellemes Ünnepeket!! :)

Jaj ês az lemaradt, hogy maga a tisztitás 10ezer lenne, de mivel 250km-re lakik tõlem, így azt is kêne fizetnem...

2014. ápr. 20. 09:11
 23/47 anonim ***** válasza:
Nálunk is voltak hasonló dolgok. Kopogás, felmosó vödör magátol csúszott a szobában, tányér is megindult a konyhaszekrényen. Hívtunk egy papot és megoldotta a problémát, mi is megilyedtünk.
2014. ápr. 20. 09:19
 24/47 anonim ***** válasza:
7%
A 3 kopogás a Szentháromság kigúnyolása...Démon!Hívj papot de azonnal mert meg fog szállni!EZ NEM VICC!
2014. ápr. 20. 10:04
 25/47 A kérdező kommentje:
Ês ha megszáll akkor mi fog tõrtênni? Êszrevehetem valamibõl?
2014. ápr. 20. 14:48
 26/47 A kérdező kommentje:
#23 ên nem fizetem az egyházadót, szóval szerintem igy hozzám sem szól a pap :(
2014. ápr. 20. 14:49
 27/47 anonim ***** válasza:
Ez nagyon hátborzongatóan hangzik. Azóta történt kopogás?
2014. ápr. 20. 17:27
 28/47 Laylah ***** válasza:
24: Ez is egy sztereotípia. A démonokat baromira nem érdekli a kereszténység, jóval régebbiek, mint ez a vallás.
2014. ápr. 20. 18:11
 29/47 A kérdező kommentje:
Szerdán és csütörtök este volt, amikort egyedül maradtam esténként. Azóta nem hallom, de itthon van a párom és lehet hogy azért.
2014. ápr. 20. 19:52
 30/47 anonim válasza:
Költözz el onnan. Lehet higy akkor a démon nem fog követni. Költözz egyik barátnődhöz hogy ne maradj egyedül !! Én ezt tenném !
2014. ápr. 22. 18:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!