Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mérget tesznek az élelmiszerse...

Mérget tesznek az élelmiszersegélyes diókrémbe?

Figyelt kérdés

A barátnőm önkéntes az élelmiszerbanknál, egyszer kapott ajándékba pár mogyorókrémet, vagyis diókrémet.

Tele van mesterséges édesítőkkel, tartósítószerrel. Valami neotame is van benne ami állítólag formaldehidre bomlik a szervezetben. Gyakorlatilag méreg, bár mégis forgalomban van.

Na, én éppen, hogy csak megnyaltam, mert egércsalinak tettem ki, de hányingerem lett tőle, azóta érzem a szájpadlásomon az ízét és megfájdult a fejem is. Ez alig fél órája. Olyan mintha valami mérget ettem volna.

Főleg roma családok kapják meg, de nagyon sok szegény is, szerintetek szándékosan mérgezhetik ezeket az embereket? Marha nagy segély, hogy az eladhatatlan kotyvalékot adják oda gondolom komoly támogatások fejében, benne kétes alapanyagokkal.....

2014. ápr. 5. 20:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mérget tesznek az élelmiszersegélyes diókrémbe?

- Ne reménykedj!

2014. ápr. 7. 00:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!