Lehet olyan, hogy egy rajtunk kívül álló erő miatt vonzódunk valamihez?
Figyelt kérdés
Ez a valami lehet akár egy másik kultúra, ország, vagy egy ember/személyiségtípus. A külső erőn pedig nem feltétlen nagyon misztikus dolgot értek, hanem lehet pl olyasmi, hogy valamelyik szülőnkkel, nagyszülőnkkel, vagy régebbi felmenőnkkel megtörtént dolgot akarunk újraélni, szolidálni velük, vagy éppen az ő be nem teljesült vágyaikat megvalósítani. Ilyenkor nem a saját éleünket éljük? Honnan tudhatjuk, hogy engedhetünk-e bizonyos dolgok vonzásának, vagy ellen kell állnunk?2014. ápr. 3. 08:20
1/4 anonim válasza:
Lehet, de ez nem ezotéria kategória. Van ennek szép irodalma, kutakodj bátran, csak könyörgöm ne a családállításnál ragadj le, azt kerüld. Érdekes témakör, mindenképpen. Sokszor a szülő tudat alatt nyomorítja a gyerekét, túlteng benne az önreprodukálás ösztöne, kiterjed az utód személyiségjegyeinek mindegyikére, elvész a fejlődés szabadásága. Mivel sok a segghülye, ösztöni szülő, így vannak ilyen esetek szép számmal. Rengetegszer marad rejtve maga a tény. A végére tetted fel a legjobb kérdést. Az én válaszom az, hogy önismeret, önismeret, önismeret - és emberismeret.
2/4 openyoureye válasza:
Jó kérdés, pont ezen filóztam én is délelőtt. Miért kellene ellen állni? Persze ha nem okozol senkinek ezzel fájdalmat, bánatot. Van valami konkrétum is, vagy csak úgy általánosságban kérdezted?
3/4 RYCHLEE válasza:
Persze, hogy lehet. Ilyen a kapcsolatunk ezzel a bolygóval. Ha akarod ha nem, annyira vonzódsz hozzá, hogy el se tudsz szakadni tőle önerőből
4/4 A kérdező kommentje:
RYCHLEE, most őszintén; mire volt ez jó? Boldogabb lettél?
2014. máj. 8. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!