Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig ahhoz vonzódunk akit nem érdeklünk? 22/l
Figyelt kérdés
Mindig az olyan pasik tetszenek, akiknek én nem vagyok az esetük. :/ Aki odavan értem, az meg nem nagyon érdekel, nem azért mert csúnya, csak simán nem tud izgatni a helyzet, olyan túl könnyen megkapható. De volt már olyan is, például most is adott egy ilyen helyzet...hogy egy srác nyomult rám hetekig, de mindig elutasitottam, aztán most nemrég egyik napról a másikra közömbös lett, hozzám se szól, bunkón viselkedik, és mióta ezt csinálja, lassan elkezdtem hozzá vonzódni, msotmár ott tartok hogy megőrülök érte, de nem tudom hogy adjam a tudtára, mert ő úgy tűnik már utál engem.2014. febr. 17. 20:38
1/13 anonim válasza:
Te tényleg 22 vagy, vagy elírtad?
2/13 anonim válasza:
Jézusom,ti csajok magatokat se értitek meg,akkor én pasiként hogyan?
3/13 titán1234 válasza:
velem is pont ez a helyzet(17/F) és nem tudom egyszerűen ha kellenék valakinek akkor nekem nem kell de ha nekem kell valaki akkor szeretek harcolni érte
4/13 anonim válasza:
Miért a többes szám? Esetleg te azokhoz vonzódsz. Értelmes ember vonzódását nem befolyásolja, hogyan viszonyul hozzá a másik. Legalábbis tuti nem kezd el csak azért vonzódni valakihez, mert az tesz rá magasról. Ennyi erővel az utca népének 99%-ához elkezdhetsz vonzódni, mert mindnek totál közömbös vagy.
Amúgy meg éretlen vagy, buta, és nem tudod mit akarsz.
6/13 anonim válasza:
Ez igy szokott lenni, hogy akiknek tetszünk nem kell, akiknek nem az meg kellene, igen mert könnyen megkaphatod.Ez a srác most meggyurt egy kicsit, hogy felébredt benned, hogy nem lehet mindenkivel játszogatni.Menjél oda hozzá és kérdezd meg, miért utál,vagy miért haragszik rád, majd feloldódik és ujra kezdõdhet minden.
7/13 anonim válasza:
22 évesen már benőhetett volna fejed lágya.
8/13 anonim válasza:
nem tudom, de részben az ilyen női gondolkodás miatt nem pazarlom az időm nőkre...
9/13 anonim válasza:
ha te se tudod mit akarsz akkor mit vársz?? -_-
változtass magadon ezen a téren mert 60 éves korodban szüzen egyedül fogsz meghalni...
10/13 anonim válasza:
Ezt én is észrevettem. Minél jobban leszarsz egy csajt, annál inkább fog bolondulni érted. Ha rámászol, tudatára adod hogy fontos számodra buktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!