Ti költöznétek olyan házba, ami egy régi temető területén épült?
Figyelt kérdés
Nagy dilemmában vagyok. A ház új építésű, modern, tágas és ehhez képest piszkosul olcsó. Tartok tőle, hogy a terület múltja miatt, ugyanis az 2-300 évvel ezelőtt egy temetkezési hely volt. Ti bevállalnátok? Nagyon parás lenne egy ilyen környék? Elég távol egymástól és elég kevés ház épült oda eddig...2014. márc. 23. 20:08
11/21 anonim válasza:
Én egy olyan házban nőtem fel a mi házunk egy régi temetőre épült és ezt most komolyan mondom volt olyan is, hegy találtunk pl. csontokat, sírkő darabokat, nyakláncot, stb. De eddig még nem láttam egy halottat sem eltekintve a holttestekről. :D
12/21 anonim válasza:
Nézesd meg a házat egy statikussal, nincs-e rejtett hibája? Ok nélkül nem adja senki nagyon olcsón. Hacsak a tulajdonosnak nem sürgős pénzhez jutni.
13/21 anonim válasza:
Én nem költöznék ilyen helyre!
14/21 anonim válasza:
nem pont a legjobb dolog ott házat venni.
15/21 anonim válasza:
Konkrétan a temetős házakkal egy baj van. Nekünk az előző temetőre épült és a szó szoros értelemben összedőlt..sajnos ha rosszul van betemetve az alja a háznak, ha sír volt alatta megsüllyedhet mint a milyenk..és ledől. Nálunk konkrétan az egész utcába repednek a falak. Nem egy ház vált lakhatatlanná ez miatt.
16/21 anonim válasza:
Simán. Csak ne legyen a pincében hulla.
4-esnek pedig igaza van. A bolygónk felszíne egy óriási állat- és növénytemető.
17/21 anonim válasza:
Én minden további nélkül megvenném. Apám mindig azt mondta, " nem a halottaktól, az élőktől kell félni."
18/21 anonim válasza:
30 évig laktam egy ilyen házban. Jó, mert soha nem érzed magad egyedül.
19/21 anonim válasza:
A volt párom egy régi boszorkányégető helyen lakott.
Hát én nem tudtam megmaradni egyedül fent az emeleten, mert lentről folyamatosan hangokat hallottam.
De az is lehet, hogy bemagyaráztam magamnak.
Ha te is eleve parásan költöznél oda, akkor te is biztosan észrevennél furcsaságokat, az elme sokszor becsap :)
20/21 Laylah válasza:
Bennem van annyi, hogy minden további nélkül beköltöznék. :) Engem nem zavarna, ha szellemek mászkálnának körülöttem, sőt. ^^ Viszont a temetőkben a legritkábbak a szellemek (hiszen senki sem a sírhelyéhez ragaszkodik, inkább valamelyik családtagjához vagy a helyhez, ahol lakott). Azt nem mondom, hogy neked is be kéne vállalnod, de én megtenném. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!