Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért érzem magam rosszul...

Miért érzem magam rosszul abban a szobában?

Figyelt kérdés

Amikor kicsi voltam (8-10) sokszor aludtam a nagymamámnál. Nem szerettem a hálószobában lenni, még nappal sem. Ha be kellett mennem valamiért, mindig nyitva hagytam az ajtót, és olyan gyorsan iszkoltam kifelé utána, ahogy csak lehetett. A szoba kedvesen, otthonosan volt berendezve, ablakokkal, családi fényképekkel, sőt, még szentekről készült festményekkel is (a mamám igen vallásos volt), mégis az egészet belengte valami titokzatos negatív energia.

Ha ott tartózkodtam, felerősödtek a megérzéseim, néha láttam is dolgokat.

A legfurcsább azonban az éjszakánként előjövő negatív "nem vagyok biztonságban itt" érzet volt.

Gyakran ébredtem arra, hogy nem tudtam betájolni, hol vagyok, mintha az egész szoba megfordult volna velem. Hogy leteszteljem, csak képzelődök, mindig kinyújtottam a kezem, és megérintettem a mögöttem lévő falat. Egyszer azonban hiába nyújtózkodtam, a kezem csak a levegőt érte, mintha amíg én aludtam, valaki elforgatta volna az ágyat.

Azóta sem tudom, mi lehet erre a magyarázat.

2014. márc. 21. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmi kétség ..biztos, hogy egy szellem/démon/boszorkány/mágus/reptoid volt.
2014. márc. 21. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy alvás közben elfordultál az ágyon, vagy igazából nem is a fal felé nyúltál, azért nem érezted.Lehet, hogy negatív sugárzások futnak át azon a szobán.Bizonyos földsugárzásnak is lehetnek hasonló hatásai az arra érzékenyekre.Persze lehet egyéb oka is.
2014. márc. 21. 16:46
 3/6 anonim válasza:
Ugyanígy voltam vele én is. Pont a nagyiéknál, csak a hálószoba. Még attól is féltem, amikor előtte elmentem. Inkább futottam, csak ne legyek ott. De a többi szobával semmi bajom nem volt. Velem mondjuk nem fordult elő ilyen, amit te említettél mert én a vendégszobában aludtam, de akkor is...erre meg kéne keresni a magyarázatot. Furcsa, hogy nem csak én éreztem ilyet.
2014. márc. 21. 16:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Én a nagyimék egész házától féltem valamiért, nem csak egy bizonyos szobától. Semmi okom nem volt rá, teljesen normális, otthonos volt a berendezése, a nagyiék is azok az átlagos nagyszülők voltak, semmi okom nem volt félelemre mégis rettegtem náluk lenni. Azért is érdekes mert gyerekként a többi rokonom házában sosem féltem. Unokatestvéreknél, nagynéniknél mindig tök jól elvoltam, pedig őket nem is ismertem annyira, mint a nagyiékat.

A furcsa az, hogy még mind a mai napig érzek valami nagyon furcsát, mikor náluk vagyok és nem a jó értelemben.

Gőzöm nincs mitől lehet ez, hogy még felnőttként is előjön ez az érzés.

2014. márc. 21. 20:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sok rossz dolog történt az ilyen "félelmetes" szobákban, házakban és azt érzitek.Nem betegeskedtek, szenvedtek valamitől sokat ott a nagyszüleitek?Vagy lehet, hogy többen is meghaltak már a házban és talán ott ravatalozták, sokan ott gyászolták őket.Az ilyen események is hagyhatnak maguk után zavaró energiákat.Lehet az is, hogy csak a régebbi stílusú, komorabb berendezés nyugtalanít.
2014. márc. 22. 10:57
 6/6 anonim válasza:
En is valamiert a mamamek haloszobajatol valamiert irtozkodok, naluk a mosogatoban az elmosogatott tanyerok, poharak szoktak hangkkat kiadni, pedig elsem mozdultak, tobbszor is volt ilyen, tobben is tapasztaltuk, de nem is ez miatt irtozok a szoba elol, hanem egy megmagyarazhatatlan erzes miatt pedig nagyon baratsagos szoba, jol nez ki, van par szep kep a falon, tok nyugis de akkor is.
2014. márc. 22. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!