Lehetséges hogy sokat gondolok valakire, az előbb utóbb kapcsolatba kerül velem?
egy srácról van szó, majdnem 2 éve hogy összejöttünk, de én visszamondtam a találkozókat, és kértem hogy ne keressen. neki fél évvel később lett kapcsolata, ami a mai napig tart, biztosan szeretik egymást. én is komoyl kapcsolatban vagyok, én is szeretem a barátom. pár napja feltörtek a vele kapcsolatos emlékképeim, és nagyon sokat emésztem magam, hogy mi lett volna. tudom hogy saját barátommal kellene foglalkoznom, de nem tudom mi történik velem, hogy mindig csak ő jár a fejemben. úgy érzem találkoznunk kellene, a józan eszem meg azt súgja, hogy nem épp kellemes emlék lehetek neki, valószínű hogy elhajtana, ahogy én őt akkor. viszont nagyon erősen érzem azt hogy jóvátegyem a hibámat, csak annyit szeretnék tőle hogy találkozzunk és beszélgessünk.
totálisan megérteném ha azt mondaná hogy na most menjek vissza ahonnan jöttem, mert én is ezt tenném, de megvan az oka hogy ezt tettem, és rettentően megbántam hogy iylen kegyetlen voltam. :(
évekkel ezelőtt egy korábbi srác hetekig tette nekem a szépet, elhittem neki amit mond, aztán koppantam egy nagyot amikor a hátam mögött egy másik lánnyal meg összejöttek. valamiért nem is keresett többet, felszívódott, ahogy megismertem úgy ment. nagyon depis voltam, csak azt akartam, hogy egyetlenegyszer lássam őt, semmi többet. ez hónapokkal később bekövetkezett, nem is számítottam rá aznap, de az út tuloldalán ő sétált a barátaival...
nem akarom hogy itt oltogasatok, de szívesen várom a válaszokat, és bármi tanácsot.
Keresd meg ezt a srácot,beszélgess vele,és ha azt látod,hogy szívesen beszélget veled,akkor ápold vele a jó kapcsolatot.
A saját kapcsolatodban jelenleg elárulom,hogy NEM vagy boldog.Ha boldog lennél,akkor nem gondolkodnál ilyen dolgokon.Ha mégis,akkor sem vagy teljesen boldog.Abból a kapcsolatból kellene kilépj,amiben most vagy!Veszélyes az ilyen játszma,ne hazudj magadnak!
Nem szereted a jelenlegi barátodat,inkább innen fújhat a szél.Vágysz valaki újra!
És ez nem feltétlenül rossz.Keresd a saját boldogságod,az életben ez az igazi dolgunk!
Ne csupán vágyj a jobbra,hanem teremtsd is meg magadnak!
na jó igazad van, nem vagyok boldog, nem olyan mint régen., igaz hogy vágyom az újdonságra.
de nem merek kapcsolatba lépni vele, egyrészt azért mert barátnője van, akivel fél évvel auztán hogy én átvertem, összejöttek.
a másik hogy félek, rettegek neki írni, mert egyrészt hülyének néz, másrészt igaza van.
könnyű mondani hogy keressem fel, de nem tudom megtenni az első lépést, tartok a kudarctól. esetleg akkor látnék esélyt a találkára ha épp nem lenne senkije.
harmadrészt nem lenne furcsa hogy olyan ember után futok, akitől korábban elzárkóztam?
igy meg várhatom a sült gaalmbot, szóval kell tennem valamit :/
igazából elmondanám a barátomnak hogy ez nagyon nyomja a lelkem, de félek hogy mérges lesz rám
Nem olvastam el csak a főkérdést.
Nem lehetséges...járj két lábon a földön, hidd el jobb úgy!
ha a Sors azt akarja, akkor úgy is találkoznunk kell.
a saját sorsom kovácsa én vagyok
magyarul csakis én befolyásolhatom a saját sorsomat ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!