Olyan közösségi oldalt vagy fórumot keresek ahol a halál után vissza tértek "mesélik hol jártak"?
Közösségi oldalt, fórumot nem tudok, de a youtube-on van fent pár érdekes videó. Dobronay László tévés rendező-operatőr beszámolóját mindenképpen érdemes lenne végighallgatnod! (Sajnos nem tudom most linkelni.)
Illetve van egy videója Fliegauf Benedeknek (ebben is benne van Dobronay) de mások is, akik erről mesélnek.
Kedves Kérdező!
Fórumot vagy közösségi oldalt én sem tudok ajánlani, viszont ha érdekel ez a téma, az egyik legérdekesebb halálközeli élményről szóló beszámolót, amiről valaha olvastam, szívesen megkeresem neked az interneten.
Azért is különleges, és azért is járta be a híre a világot, mert Anita Moorjani, aki átélte, végstádiumú nyirokrendszeri rákból elképzelhetetlen gyorsasággal felépült azok után, hogy közel másfél napra kómába esett, a szervei sorra mondták fel a szolgálatot, és az őt kezelő hongkongi kórház onkológusai szerint kevesebb, mint 36 óra volt hátra az életéből.
Miután magához tért a kómából, az MR vizsgálat által citrom méretűnek diagnosztizált, a nyakától a hasáig képződött daganatok mérete 4 nap alatt 70%-kal csökkent, pár héten belül pedig sem képalkotó eljárással, sem nyirokcsomó-, illetve csontvelő biopsziával nem találták rák nyomát a szervezetében.
Az orvosilag dokumentált, hihetetlen gyorsasággal végbement teljes gyógyulását annak a csodálatos tapasztalatnak tulajdonítja, amit halálközeli élményként átélt, az ő elmondása alapján a létezés egy másik, magasabb síkján megtapasztalt, és annak, hogy ott, egy más perspektívából, és magasabb tudatossági szintről rálátva a saját életére, megértette a betegsége kialakulásának okát és tanítását is.
A vele készült interjúkban elmeséli azt is, hogy amíg kómában feküdt, megszűnt számára a mi földi fogalmaink szerinti lineáris idő az érzékelés térbeli korlátaival együtt, és - sok más, halálközeli élményt átélt emberhez hasonlóan - érzékelt olyan dolgokat, amit lapos EEG körbével, kimutatható agytevékenység hiányában, a tudomány mai ismeretei alapján nem „láthatott” és „hallhatott” volna - például hogy mit mondanak a kórházi folyosón az orvosok a szüleinek és a férjének, és tudatában volt több száz mérföldnyire történő dolgoknak is, például annak, hogy a bátyja, aki Indiában tartózkodott, és akit értesített a család arról, hogy az orvosok szerint a testvérének már csak órák vannak hátra az életéből, kétségbeesve igyekezett a reptérre jutni, hogy Hongkongba repüljön.
Anita könyvet is írta az általa megélt tapasztalatokról, ami "Meghaltam, hogy önmagamra találjak" címmel jelent meg magyarul.
De ha esetleg érdekel Téged vagy másokat, egész sok interjú van vele fent a Youtube-on.
Angol nyelvűek, de találtam egy olyat, ahol be lehet állítani magyar feliratozást (a feliratozás ikonra kattintva).
http://www.youtube.com/watch?v=XBiCJ5_pBS0
Akit érdekel, és el tudja olvasni angolul, hogy hogy írta le a vele történteket, itt teheti meg:
Érdekelnek esetleg olyan könyvek is, amik más forrásból engednek bepillantást a fizikai halál után ránk váró tapasztalatokba?
Ha igen, szívesen ajánlok Neked olyan könyveket, amiket regressziós hipnózist alkalmazó pszichológusok és pszichiáterek írtak, akik több évtized alatt páciensek ezreit "vitték vissza" előző életeikbe, illetve a két inkarnáció között, egy másik létsíkon megélt un. "köztes létbe".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!