Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Minek neveznétek? Más élete...

Minek neveznétek? Más élete más emberbe.

Figyelt kérdés
Mondjuk meghal valaki aki közel...sőt túl közel áll hozzátok.Családtagra gondolok. A halál majdnem egybeesik egy másik közeli hozzátartozó születésével. Kis időeltolódással. Nem vette még észre senki, hogy aki elment, abból valami van az újszülöttbe? Pl nekem a kislányom január 11-én született, az anyukám január végén pontosabban 28-án halt meg. Nagyon sok olyan dolgot látok a kislányomba amit teljesen úgy csinál ahogy az anyukám csinálta. Ezt mivel magyarázzátok?

2014. febr. 17. 06:10
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Ez most komoly? hallottál-e már arról, hogy a fiúk, lányok, unokák, öröklik a géneket anyjuk esetleg apjuktól vagy a megymamától és így tovább... nem igaz, hogy anya vagy és ilyeneket kérdezel. [link] [link] remélem segítettem.
2014. febr. 17. 07:50
 2/9 anonim ***** válasza:
12%
Én tudod mikor születtem? ugyanabban az időben mikor Jézus akkor ennyi erővel lehetnék az Isten, mert december 25-én születtem.)
2014. febr. 17. 08:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Köztudott, hogy Jézus nem decemberben született:)

A kérdező meg inkább a földön járjon, ha már gyereke van és ne ilyen hülyeségeken törje a fejét.

2014. febr. 17. 09:36
 4/9 Laylah ***** válasza:
76%
A gyerekek sokszor hasonlítanak valamelyik nagyszülőjükre, szülőjükre. Illetve, az esetek többségében. Kivételnek magamat írnám, mert mindenki azt mondja a családban, hogy jellemre senkire nem hasonlítok az ismert felmenőim közül, külsőleg viszont le se tagadhatnám apámat. Ha arra gondolsz, kedves kérdező, hogy a lányodban édesanyád született újra, akkor azt kell mondanom, hogy tévedsz, és szerintem ezt te is tudod.
2014. febr. 17. 11:23
 5/9 anonim ***** válasza:
#3 csak metaforaként írtam erre azonnal kapom a piros-kezet. hát kösz szépen észlény !
2014. febr. 17. 11:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én gyerekeim is jobban hasonlítanak a nagyszüleikre, mint ránk, és én is a két nagyomra hasonlítok - az egyikre természetben inkább, a másikban meg külsőre. De ők még élnek, úgyhogy nálunk egyértelműen a genetika a magyarázat.
2014. febr. 17. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:

# 5

Nem érdekel az átlagod, sem hogy ki pontozott le. Csak megállapítást tettem.

2014. febr. 17. 15:10
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen anya vagyok, és sajnálom hogy nem értitek meg amit kérdezni akartam. Volt olyn aki ráérzett a kérdésre, annak köszönöm. De nem gond..más helyen kaptam normális válaszokat. Kösz mindenkinek.

Svejk: ha okosabb lennél még vinnéd is valamire.. de kösz a hsz!

2014. febr. 18. 04:26
 9/9 Laylah ***** válasza:
Kérdező, már csak azért nem lehet édesanyád lelke a lányodban, mert már megszületett, mikor édesanyád meghalt.
2014. febr. 18. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!