Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A két agyféltekénket kell-e...

A két agyféltekénket kell-e egyesítenünk, összekötnünk; ahhoz hogy az eredeti képességeink helyreálljanak?

Figyelt kérdés

Szerintem egyedül ez az Ember rehabilitálásának útja.

Én a „csakrás hókuszpókuszt“, amiben a világ hisz, nem tudom elfogadni.

A két agyféltekénk: a gondolkodó és az érző (agyfélteke).

Amennyiben egyesítésre kerül a két agyfélteke, megjelenik az Ember, aki jóval magasabb szintű teremtő erőkkel, képességekkel bír, mint a mai (egy agyféltekés (!) ) Homo Sapiens.

Az egy agyféltekés (!) ) Homo Sapiens képességei zavarosak és a nullához közeliek - mivel nincs benne semmilyen szinkron / összhang.

Az egyesítésről:

Mélyebb jelentés szerint itt valójában két elvről van szó, két olyan elv egyesítéséről melyek csak közös erővel, egyesülve, egységben képesek (normálisan !) működni.

(itt valójában a „két természet“ egyesül egymással)

(a szexuális egyesülés „misztériumai“ ennek az állati, torz képei)

Megy az ezoterikus maszlag a meditációról és a csendről, de az első lépés (=a megértés : tudni, mit és miért teszünk) az mindig hiányzik.

Bonyolult és szépen hangzó (ezoterikus) rendszereket alkotnak, amelyek valójában nem vezetnek sehová - és pont ez velük a cél.

2014. febr. 27. 00:31
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
2014. márc. 25. 09:19
 22/47 anonim ***** válasza:

Ez teljesen független az agyféltekénktől. Maximum azt képes megmutatni, hogy melyik szemünk dominál(de szerintem még azt sem). Az agy képfeldolgozó területetei sem egy agyféltekére vannak korlátozva.

névte2en

2014. márc. 25. 15:52
 23/47 anonim ***** válasza:
Akkor mitől függ, hogy ki merre látja forogni? (Van ilyen kép balerinával is.)
2014. márc. 25. 19:48
 24/47 anonim ***** válasza:
Nem, nem függ tőle.
2014. márc. 26. 15:36
 25/47 anonim ***** válasza:
Nem függ, oké, de az mitől függ, hogy az egyik jobbra, a másik balra látja forogni? Hol dől el bennünk/rajtunk a különbség?
2014. márc. 26. 19:42
 26/47 A kérdező kommentje:

Nekem balra tesz egy negyedfordulatot a macska, utána stabilan jobbra forog.

A balerina az mindig stabilan jobbra forog nálam.

2014. márc. 26. 22:47
 27/47 anonim ***** válasza:

" Nem függ, oké, de az mitől függ, hogy az egyik jobbra, a másik balra látja forogni? Hol dől el bennünk/rajtunk a különbség?"

A szemünk idegpályájától, az agyunk képfeldolgozási kézségéről, az agyi aktivitásunktól, az éberségünktől, és még egyebektől. Sok dolog tudja az egészet befolyásolni. A balerinás nálam hol jobbra, hol balra forog. Viszont ha nagyon koncentrálok, akkor tudom "irányítani". A macskás is hasonló, csak ott egy kicsivel többet forog balra.

névte2en

2014. márc. 27. 20:07
 28/47 anonim ***** válasza:

"A szemünk idegpályájától, az agyunk képfeldolgozási kézségéről, az agyi aktivitásunktól, az éberségünktől, és még egyebektől."

Köszi. És az nem árthat meg, zavarhatja össze az embert, ha tudatosan fordítgatja? Nekem órával megegyezően forog mindkettő, de ha a balerina földön lévő lábát vagy a macska farkát nézem, akkor meg tudom fordítani, de csak nehezen.

2014. márc. 27. 21:24
 29/47 anonim ***** válasza:

Dehogy árt. A balerinás gif igazából optikai csalódás. Az, hogy melyik irányba forog, szubjektív. Ahogy például a ló/béka optikai csalódás, ez is attól függ, hogy hogyan nézed, és hogy mit is akarsz látni. Sajnos ahhoz, hogy a kreativitásodat vagy a matematikai képességed megállapítsd, bonyolultabb teszteket kell kitöltened, mint ezek a mozgóképek.

névte2en

2014. márc. 28. 18:25
 30/47 anonim ***** válasza:
Ezek a tesztek elérhetők neten is?
2014. márc. 28. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!