Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi van, hogyha a szellemeknek...

Mi van, hogyha a szellemeknek semmi közük az elhunytakhoz, csak ők is olyan lények, mint mi vagy az űrlények?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kíváncsi olyan kommentekre, hogy ”hülye vagy”, stb.. Csupán elgondolkodtam ezen.
2014. febr. 24. 00:40
 1/4 anonim ***** válasza:
41%

Látom sok minden nem tudsz róluk :

[link]

2014. febr. 24. 01:59
 2/4 anonim ***** válasza:
11%

"Nem vagyok kíváncsi olyan

kommentekre, hogy ”hülye vagyok csak bólogatsatok rá”, stb."

kezdjük ott, hogy nem olyan lények, mint mi, mert a puszta létük sem bizonyított másrészről pedig semmilyen racionális magyarázat nincs a létezésükre ellentétben az emberekkel és most még enyhén is fogalmaztam.

"1# válasza Látom sok minden nem tudsz róluk most biztos azt képzeled, hogy én sokat tudok róluk pedig nem csak guglizok és megjátszom a médiumot"

#1 Mit tudsz róluk? és ne gugliz vagy linkelj hülye oldalakat, hanem válaszolj a kérdésre tudom, hogy most előállnál valamilyen parapszichológiai baromsággal. De nem érdekel magyarázatot adj ne beszélj mellé. :-D

2014. febr. 24. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen akkor sincs semmi. A szellemek eddig sem okoztak gondot, a kenyér meg biztos nem lesz olcsóbb.
2014. febr. 24. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:
indavideo.hu/video/Ki_vagy_Doki_3resz_A_testrablok_1
2014. márc. 28. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!