Milyen jelenség lehet, hogy néha előre látok dolgokat?
kicsi lány
a média fogja vagy!!!!!!
Én konkrétan egyik régi osztálytársam közeli rokonának a halálát álmodtam meg anno úgy, hogy kb. azon kívül, hogy az osztálytársam, mást nem tudtam róla.
Én azt vettem észre, hogy ha hiszel ilyenekben, akkor ilyen dolgok megtörténnek veled. Az más kérdés, hogy szerintem van rá reális, vagy viszonylag reális magyarázat. Ez, meg hasonló dolgok velem is abban az időben történtek, amikor elhittem sok minden hasonló "érdekes" dolgot. Aztán valahogy rájöttem, hogy ez útjában áll annak az útnak, amin nekem járnom kéne. Így visszanézve elképesztően nagy baromságokat hittem el még régebben. Most úgy érzem valamivel tisztábban látom a dolgokat, hogy nem képzelek be minden hülyeséget magamnak.
Csak ennyit akartam.
szerintem csak annyit jelent hogy jo megerzeseid vannak a jovovel kapcsolatban. veheted ezt kulonlegesnek vagy sem de ez elmeletileg minden emberben meg van, a kerdes az hogy mennyire fejlesztik.
a masik, veszelyesebb, elkepzeles a vonzas torvenye. ami azert ijesztobb mert akkor ha belegondolsz, lehet hogyha masra koncentralsz mas tortent volna meg. vagy a kerdes vajon te vonzottad be? bar szerintem a te esetedben megerzes esetleg egyszeru veletlen. ugyanis a vv6nak nagy eselye volt a folytatasra plusz emberek nap mint nap meghalnak, ebben nincsen semmilyen ujdonsag. igy nem tulajdonitanek hozza tobbet egyszeru veletlennel. meg egyebkent is... amikor az ember valamin nagyon gondolkodik, tobb mindent besz eszre azzal kapcsolatban. pl. mikor elkezdtem spanyolt tanulni, folyton embereket vettem eszre spanyol konyvvel stb.
Ha nem utólag leszel ilyen bölcs - azaz utólag szerkeszted meg visszafelé és jól megmagyarázva a "megérzéseidet" - akkor ezek nagyon jó dolgok: megérzésnek hívják.
Magasabb fokon pedig szinkronicitásnak, illetve az egyéni, mélyebb szinten a kollektív tudattalannak való összhangnak. Ezekkel C.G. Jung foglalkozott sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!