Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehetett az amit láttam?...

Mi lehetett az amit láttam? (Bőven lent. )

Figyelt kérdés

Tegnap előtt este leszálltam a vonatról este 11 után és mentem hazafelé és mivel egy lakatlan puszta mellett is el kell mennem ahogy hazafelé megyek,a lakatlan résznél nincs közvilágítás sem és jó sötét volt,ráadásul tegnapelőtt este csillagos ég volt.

23:20 körüli időben felfigyeltem,hogy egy fényes jelenség felvillan az égen mint egy est hajnal csillag,nagyon fényes volt és aztán visszahalványodott,közben mozgott,haladt úgy mint egy repülő,délről észak irányába ment és nem repülő volt,(mert a repülő villogva halad)szóval ez nem repülő lehetett,hanem pont olyan mint egy csillag,akkor oké,hogyha nem halad,mert akkor azt hiszi az ember csillag,de haladt ám és a csillag nem szokott haladni,megálltam és néztem egy-két percig és néha felvillant,néha elhalványodott haladása közben és az volt még érdekes,hogy mögötte is egy ugyan ilyen haladt,egymás után haladtak.Még ilyet nem láttam.Esetleg látta valaki még rajtam kívül?

Vajon mi lehetett az amit láttam?

2013. máj. 30. 12:55
 1/3 anonim ***** válasza:
66%
hullócsillag. Én is tegnap teleszkóppal figyeltem őket :)
2013. máj. 30. 13:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább lehetett műhold. Ilyeneket szoktam látni én is, ha olyanok a látási viszonyok. Napnyugta után, amikor már nálunk itt lent sötét van, de odafenn úgymond "süt a Nap", akkor a műholdak visszatükrözik a fényét. Tényleg olyan fényes mint egy csillag, és egyenletes tempóban halad általában. Aztán amikor beér a Föld árnyékába, eltűnik.
2013. máj. 30. 15:00
 3/3 feher.farkas@tihi ***** válasza:
erdekes de.... de igaznak tunik lehet muhold vagy mas efitest
2013. máj. 30. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!