Ez milyen jelenség lehet?
vettünk egy házat (még régen 96-ban ekkor még csak 9 éves voltam, értelem szerűen én kaptam a legkisebb szobát, ebben a szobában lakott az öreg bácsi akié a ház volt (de ő már régen meghalt 70-es vagy 80 évek elején.
a lényeg, mindig féltem ebben a szobában mert mikor lefeküdtem az ágyra, kb a 30 kilommal 9 évesen egy idő után (pár perc múlva)
mindig, de mindig, minden nap neki állt ropogni és kattogni. A félelmetes része az volt hogy ahogy neki állt alattam ropogni kattogni (halkan a fülemmel halhatóan,nem mind egy mozdony) olyan érzésem volt mintha rám feküdne valami vagy valaki, és mintha lenne valaki a szobában.
de csakis abban a szobában a többiben nem, én ezt mindig mondtam de nem hittek nekem, és ha valaki abban szobában aludt vele nem "történtek ilyenek", csak velem.
szerencsére csak kb 3 évet töltöttem ebbe a szobába, de aludni a mai napig nem aludnák benne.
A saját ágyad volt, vagy az előző tulajdonosok hagyták a berendezést ott?Nem mindenki érzékeli ezeket a jelenségeket egyformán, ezért megoldás lehet a szobacsere olyannal, aki ezeket nem észleli.De az is segíthet talán, ha csak odébb rakod az ágyat.
Az teljesen mindegy, mikor halt meg a bácsi, a zavaró energiák bármeddig ottmaradhatnak.
saját ágyam volt, nem az "öregé"
és nem magamtól találtam ki, hanem napról napra egyre jobban éreztem. ilyet magamtól annak idején ki sem tudtam volna találni.
azt sem tudtam mi az a horror film, ha ment az X-akták ki zavartak a szobából.
Simán csak másik szobát akartál, hiszen Te magad írtad, hogy az volt a legkisebb... Annyira akartál egy másik szobát, hogy a tudatalattid így reagált erre...
Minden más csak gagyi hókuszpókusz...
"és nem magamtól találtam ki, hanem napról napra egyre jobban éreztem. ilyet magamtól annak idején ki sem tudtam volna találni.
azt sem tudtam mi az a horror film, ha ment az X-akták ki zavartak a szobából."
ez így egyszerű! Esetleg, ha megnéztél volna néhány horrorfilmet és x aktát, tán néhány fokkal szkeptikusabban gondolkodnál. Megnéznéd inkább, hogy miért nyikorog-bekereg az az ágy!
különbem meg röhej, hogy így ennyi év elteltével még mindig ezen lovagolsz
Vannak olyan halott lelkek akik nem tudnak tovább lépni. Ezt még a régi emberek is tudták, ezt is tartottak házszentelést amikor másik házba költöztek.
Sokan kinevetik, de elmaradása esetén sok fura dolog történik, amire a választ egyfolytában keresik. Pedig egyszerűen megoldtató, csak a régi tudást (babonát) nem kell lenézni, mint oly sokan teszik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!