Hogy kell valamit hatásosan bevonzani?
Figyelt kérdés
Szkeptók ne írjanak!2014. febr. 10. 20:34
1/4 anonim válasza:
Kirakod a szöget az ajtón, fogsz egy elektromágnest,bevonzod a szöget a szobába. Elég hatásos módszer.
2/4 anonim válasza:
Pozitív gondolkodás, és csak a célokra koncentrálni. A negatív embereket kerülni, vagy ha mégis ilyennel kell beszélned, a panaszkodás egyik füleden be, másikon ki!
3/4 anonim válasza:
Elég nehezen.
Vidáman és lelkesen. Úgy kell kivánni hogy az megvidámitson és reménnyel töltsön el.
Ami nehéz az az hogy meggyözd a tudatalattid hogy jogosan kivánod, különben blokk lesz és görcsöléssé válik az egész, és sosem fog sikerülni, ehhez igazság és jó lelkiismeret kell, de kis dolgokat könnyü kivánni.
Én pl mostanában akartam találni pénzt, rá 1 héttel találtam pénzt, de nem húszezrest csak ezer forintot, de ez is érdekes volt mert már több éve nem találtam csak úgy pénzt. Nem számitottam rá és csak úgy elképzeltem, de lelkes voltam és vidám és nem-görcsös és csak ez számit.
4/4 anonim válasza:
Ja és elég csak párszor elképzelni, aztán hagyni, nem kell mindennap ezzel foglalkozni hanem élni kell, koncentrálni se kell, csak lazán és könnyedén elképzelni párszor vidáman és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!