Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akik értenek a Titokhoz!...

Akik értenek a Titokhoz! Hogyan lehet állást bevonzani?

Figyelt kérdés

Kéne valami tuti tipp, a szokásos álláskeresés mellé :)

A trollokat kérem kattintsanak a következő kérdésre/kategóriára (ahová jól esik)! ;)

2012. nov. 3. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Nézd, én egy főnök vagyok, azokat veszem fel akik a legalkalmasabbak az adott munkakörre, nem azokat akik benvonzzák vagy mi.
2012. nov. 3. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
36%

Egy mágnessel.

Troll vagyok, ide esett jól, muhahaha.

2012. nov. 3. 18:11
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Amúgy az én főnököm pl utálja az ilyen "csoda" hívőket. Ha fel is veszi őket, végig szívatja, szóval ezt ne reklámozd és még lesz is esélyed munkát találni.
2012. nov. 3. 18:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Fogod és bevonzod...
2012. nov. 3. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező!

Először vegyük a legjobb módszert. :) El kéne olvasni a könyvet. :D

2012. nov. 3. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
7%
Az elözö kérdésnél is azt mondta a kérdezö, hogy menjek a következö kérdésre trollkodni..... na ne ugráltassatok már!
2012. nov. 3. 19:32
 7/8 anonim ***** válasza:
2012. nov. 3. 23:46
 8/8 Evele123 ***** válasza:
80%

Sziasztok! Szerintem tök mindegy, hogy milyen munkát végezne az ember, a saját szakterületén szakembernek kell(ene) lennie, vagy lelkes kezdőnek, akiben látják a fantáziát. Nagyon fontos a mai világban, hogy beajánlják az embert, lehetsz akármilyen jó, sok munkaadónak kell tudnia rólad, működtesd a nagy számok törvényét. Nekem a legdurvább élményem az volt egy állásinterjún, hogy amint kiléptem a teremből, hallottam, ahogyan összegyűrik az önéletrajzomat és dobják ki a szemetesbe... Hajlandónak kell lenned akár átképezni is magadat, vagy kitanulni egy új szakmát akár menet közben is.

Üdv. Evele

2012. nov. 4. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!