Hogyan tudnám bevonzani a szerelmet?
Figyelt kérdés
2012. okt. 14. 15:33
1/5 anonim válasza:
Fibonacci szerelemtánc segítségével.
2/5 anonim válasza:
Ne akard bevonzani amíg nem vagy lelkileg érett hozzá.
3/5 anonim válasza:
Sehogy, fogadd el hogy nem szeret téged. Talán akkor még lehet esélyed nála, ha nem vallod be neki, hogy ilyen hülyeségekben hiszel.
4/5 A kérdező kommentje:
#3-as, pontosan rátapintottál alényegre.egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy ő nem szeret és nem akar engem.Én szeretem őt.
2012. okt. 14. 16:34
5/5 anonim válasza:
Azt nem tudom, de szeretőt lottó 5-össel! Valószínű szerelmet úgy, hogyha megengeded magadnak a szerelmet. Szerelemben nem lehet válogatni, előre tervezni, az magától jön. Ha kokrét elképzelésed van külsőleg, akkor sohasem jön el. Mert ha passzol minden, akkor meg hirtelen azt gondolod, hogy nem érdemled meg, vagy te nem kellesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!