Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudok bevonzani valamit...

Hogyan tudok bevonzani valamit amit nagyon szeretnék ha mindig csak erre az egy dologra gondolok?

Figyelt kérdés
Tudom , hogy anélkül nem megy , hogy elengedjem a gondolatot, de ezt hogy csináljam
2013. szept. 4. 15:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy mágnes nem fogsz gondolattal semmit bevonzani. Pl.: Gondolom ti varázslók sem kaptok 20 millió fontot ha ezt próbáljátok bevonzani.
2013. szept. 4. 16:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi , de ha nem tudsz a kérdésemre válaszolni akkor nem muszály. :)
2013. szept. 4. 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Nem bevonzani kell, hanem TENNI érte hogy meglegyen amit nagyon szeretnél.

Tudod, szádba nem repül a sültgalamb hiába is vársz rá...

Egyébként pedig muszáJ!

2013. szept. 4. 16:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Válaszoltam rá. Nem tudsz bevonzani semmit.
2013. szept. 4. 17:22
 5/10 anonim válasza:
100%
De, konkrétan MINDENT be tudsz vonzani. És minél többet gondolsz rá, annál jobb. Itt nem arról van szó, hogy nem kell tenni érte, de igenis kell - és ha aktívan teszel érte és közben programozod akkor sikerülni is fog.
2013. szept. 4. 17:26
 6/10 A kérdező kommentje:
De én nem azt kérdeztem , hogy lehetséges e .Hanem , hogyan tudok nem arra görcsölni egész nap amit akarok.
2013. szept. 4. 17:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Bármit betudsz vonzani, csak a technikáját ismerni kell

jelenleg abból élek, amit eltudtam érni különféle ezoterikus "dolgokkal".

Elsőnek könnyű dolgokkal próbálkoztam, pl egy jobb állás.

egy kis időbe telt amíg a helyes technikára rájöttem, de sikerrel jártam, a csajok terén is ugyanezt a módszert alkalmaztam.

Majd rákaptam erre.

Már nem jobb állást akartam, hanem vezetői beosztást.

Már azon is túl vagyok.

Jelenleg nem kell már életem végéig dolgoznom, (csak ha nem akarok), mert azokat az anyagi javakat is így szereztem amim most van.

Az elengedés, amit sok ember ír, az baromság!!!!

Mit akarsz elengedni???Amit szeretnél az életedbe????

Ez egy baromi nagy ellentmondás, ne is csodálkozz , hogy nem sikerül semmi sem.

És a saját tapasztalataimmal cáfolnám meg aki nem hisz ebben, mert nagyon sok mindenre fellehet használni!

2013. szept. 4. 17:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Azt kérdezted hogyan tudsz bevonzani valamit. Na én válaszoltam hogy nem tudsz semmit bevonzani.

Persze írhattam volna hogy sehogy.

2013. szept. 4. 17:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Nálam is így működik. Nekem is akkor jönnek be dolgok, amikor legkevésbé számítok rá. Hogy hogy tudom ezt elérni, ennek a tudás, a végtelen bölcsesség a nyitja! Vannak jó és szép dolgok, de jobbak, és szebbek nem léteznek! Na meg, próbálj mérlegelni a lehetőségek között! És eléred azt ami kell!
2013. szept. 5. 16:09
 10/10 A Fekete ***** válasza:
Ha azt mantrázod, hogy "több pénzt" az a tudatalattival azt közli, hogy "nincs pénz" (nem tudom, mi a vágyad, de sokszor a rossz dolgot vagy a nagy semmit vonzzunk be, pont azért mert olyasmit akarunk bevonzani tudatosan, ami nem harmonizál a tudatalatti meggyőződésünkkel).
2013. szept. 8. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!