Van olyan tudomány ami a halállal foglalkozik? (lent)
A halálközeli élmény során szívműködés és lélegzés megszűnésével az agy jut elég oxigénhez és felszaporodik az anyagcsere során keletkező szén-dioxid. kutató szerint ezek a folyamatok idézik elő a halálközeli élményeket. Ennek az elméletnek kísérletes bizonyítéka is van: önkénes kísérleti személyekkel oxigénben szegény és szén- dioxidban gazdag levegőt lélegeztettek be, s ezzel a halálközeli élmények számos elemét sikerült előidézni.
kérdezőnek válaszolva a kutatók, ha jól tudom kutatják a túlvilág létezését.
Hát higgy amit akarsz. Én is azt teszem. Jobban hiszek a gyakorlatnak,mint az elméletnek.
"Csak az az ismeret méltó a tudomány nevére amit a gyakorlat is igazol."
Sokáig zavart,ha nem válaszoltam a visszakérdezésre még akkor is,ha az nem normális. Aztán rájöttem: az itt írtakat nem csak a szemtelenkedő hülye olvassa,hanem normális ember is, az ilyen meg nem kérdez ha már megkapta a választ,mint ahogy már itt is. Ezért hát a szemtelenséged ellen nem tudok tenni,legföljebb csak egyet: "Okos enged."
Mindenkinek írom: Minden korban volt fogas kérdésre valamilyen válasz (hogyn lett a világ?) és,ha az elfogadott volt,utána az élet is jobb lett? Nem azt kéne inkább kutatni,hogyan lehetne az életet élhetőbbé tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!