Van olyan tudomány ami a halállal foglalkozik? (lent)
7-es: ezt csak hiszed és szeretnéd. Nekem volt halálközeli élményem, úgyhogy tudom, hogy az ember nem a haláltól, hanem a haldoklástól fél, mert az tartozik a léthez és a testhez.
A lélek sokkal többet lát és tud, mint az agyad.
Csak kérdeztem jó tudni, hogy mégsem vagy mindig szórakozot megnyugodtam. " 7-es: ezt csak hiszed és szeretnéd. Nekem volt
halálközeli élményem, úgyhogy tudom, hogy az
ember nem a haláltól, hanem a haldoklástól
fél, mert az tartozik a léthez és a testhez.
A lélek sokkal többet lát és tud, mint az agyad." elmagyarázod, hogy hol található a lélek? tudom nem én vagyok a 7-es. De érdekelne a téma milyen halálközeli élményed volt?
Mért fáj neked,hogy a kérdezőnek,vagy bárkinek jó kedve van. Én örülök neki.
Te meg kérdező ne mesélj be magadnak daganatokat meg bármi rosszat,mert megcsípem a .... A többiek: Annyi"tudományos" marhaságot hordtok itt össze,hogy az már fájdalmas.
Időnként a LIFE NETWORK-on vannak a "meghaltakról" kisfilmek.
Ezeknek a szivük megállt. Ezt nem ők mondják hanem akik menteni akarták. Orvosok. Ők viszont azt mondják el ami körülöttük történt a szívmegállásuk után.
HA ez egy.két ember mondja,lehet hazugságnak mondani,de ha sokan mondják el ilyen történetüket,ráadásul több ezer km.-el odébb,erre ha van tudományos magyarázat,ha nincs én elfogadom. Ugyanezek az emberek mondják Mind! szerettek volna ott maradni.
A testen túli világba én is kapta belátást egy olyan álomban amit az élet megcsinált.Valóban jobb ott,mint itt
Mégis mért jönnek vissza? mert még feladatuk van itt.
Sokszor hallok a lélekről meg a többi spirituális marhaságról, de hol van maga a lélek? a tudomány biztos marhaság mármint neked #16 mert könnyebb hinni a kuruzslásban, mint elfogadni a valóságot mondják, hogy halálközeli élmény során valamilyen fényt látnak az emberek ez nem véletlen a halálközeli élmény csupán az agyban lejátszódó kémiai folyamatok és hallucinációk. [link]
itt mindenkinek volt már halálközeli élménye? persze itt mindenki szakértő és filozófus.
Az utolsónak csak annyit: nem egészen a kérdésre válaszolt.
Az előttinek meg egy csöppet se szivesen,mivel ő akkora marha kb,mint az a cirka kétszáz évvel ez előtt élt orvos aki így nyilatkozott: "Már sok embert operáltam,de még sehol,egyben se találkoztam a lélekkel."
Hát ha valaki annyit sem tud,hogy ma lélek az láthatatlan az fogja be...
Hozzáállásom: Ha emberek egymástól függetlenül Nagyjából-egészéből úgy mondják el halálközeli élményüket Európában,mint Amerikában Ázsiában és a Főld számtalan pontján, az nekem és sok másnak többet jelent,mint egy akár elöl-hátuk doktor véleménye
Természetesen,ha válaszoló (a tudományoskodó) még gyerek,akkor szolidabb a válaszom,de értelmileg ugyanaz.
"Az előttinek meg egy csöppet se szivesen,mivel
ő akkora marha kb,mint az a cirka kétszáz
évvel ez előtt élt orvos aki így nyilatkozott:
"Már sok embert operáltam,de még
sehol,egyben se találkoztam a lélekkel."
Hát ha valaki annyit sem tud,hogy ma lélek az
láthatatlan az fogja be...
Hozzáállásom: Ha emberek egymástól
függetlenül Nagyjából-egészéből úgy mondják
el halálközeli élményüket Európában,mint
Amerikában Ázsiában és a Főld számtalan
pontján, az nekem és sok másnak többet
jelent,mint egy akár elöl-hátuk doktor
véleménye
Természetesen,ha válaszoló (a
tudományoskodó) még gyerek,akkor szolidabb
a válaszom,de értelmileg ugyanaz."
Ha láthatatlan te magad, hogy láthatod? tudom erre azt mondanád, hogy érzed csak nem tudod azt, hogy (az érzelmek csupán kémiai és biológiai reakciók). nem adtál választ csak mellé beszélsz halálközeli élményben nekem is volt részem egy autóbaleset miatt kétszer élesztetek újra persze mindenki látja a fényt, ami az agyban lejátszódó kémiai folyamatok, de egy orvos jobban és részletesebben is elmagyarázná neked néz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!