Ennek van tudományos magyarázata? Mással fordult már elő hasonló?
Körülbelül 10-tizenpár éves koromban történt. Mindig is nagyon féltem a rovaroktól,pókoktól. Egyszer feléredtem, hogy mosdóba kell mennem, kimentem a szobából és egy egész hosszú folyosó végén volt a mosdó. teljesen sötét volt, csak tapogatóztam. aztán épp odajutottam hogy felkapcsolom a lámpát, de ahogy közel tettem a kezemet, olyan rossz érzés fogott el. így megfordultam, visszamentem a konyhába, és ott kapcsoltam fel. akkor láttam hogy a fürdőszoba kapcsolóján egy nagyon nagy pók volt...
Nem gondolnám, hogy most hero vagyok vagy természetfeletti képességeim vannak, szóval nem kell leoltani. én arra a következtetésre jutottam hogy ha az ember fél vlamitől akkor megérzi a jelenlétét. Illetve hasonló sztorikra lennék kíváncsi.
Ui: Még Zoltánkvantumfizikus is, aki szintén fizikusnak hazudja magát, szokott néha valami kvantufizikai megjegyzést elejteni.
"Ez a kvantumfizikai bevonzás. Nem vagy különleges, ez mindenkinél így működik."
" ""Kvantumfizikai bevonzás" Ennek a kifejezésnek alapból semmi értelme"
de van ! A bevbonzás magyarázata kvantumfizikai
" a kvantumfizikának egyébként sincs semmi köze olyan (makro)méretű dolgokhoz, mint egy pók vagy egy villanykapcsoló. "
Ez nemigaz ! A gondolatok és minden anyag kvantumos. Minden hullámfüggvényekkel írható le és a tudat azt alakítja"
"Kvantumfizikus vagyok, így picit jobban értek hozzá min ti !
Sajnos általánosítatotok. Kevés ismeretetek van és a hiányzó részeket más területeken tapasztaltakból pótóljátok ki. Ez helytelen !"
" Te csak egy idióta gyökér vagy, még érvelni sem tudsz csak személyeskedni"
Én ezekben a hozzászólásokaban semmi kvantumfizikusi dolgot nem látok, csak a hullámfüggvényeket, amelyek alapvetően mást jelentenek a klassz. mechanikéban, és a klassz. elektrodinamikában...
De ha már itt tartunk, egy újabb feladat. Kérlek írd már le nekem az 1/2-es spin vektorkomponenseinek függvényét, a Dirac-féle braket jelölésben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!