Ez hogy, lehetséges? Rátalátam egy ehhez hasonló fórumra és azt látom, hogy az ezotéria kategóriába szerepelnek a kérdésem pedig én nem regisztráltam oda.
Ez a valódi válasz.hu még eddig nem ismertem.
Az érdekes az, hogy pl. sütés-főzés kat.-ban nemcsak egy-egy kérdés ismerős, de a válaszokat is (köztük az általam adott válaszokat is) átrakták a kérdésekkel együtt.
Egyébként további, más oldalakon már én is találkoztam olyan kérdéssel, ami ezen az oldalon is szerepel, de ott csak a kérdést pakolták fel, a válaszokat, amiket valakik ide írtak, az amott nem lett felpakolva.
Most néztem én is.
Szinte minden kategóriában a kérdések fele oda-vissza, és a beírkált válaszok ugyanazok!
De: amikre a válaszokat én személy szerint ide írtam, ebből az következik, hogy az a másik weblap "lopja", másolja az itt felmerült kérdéseket-válaszokat, ezáltal azt sugallva, hogy az a honlap mennyire pörgős!
Persze felmerül a kérdés, hogy a két weblap tulajdonosa esetleg ugyanaz a személy, és az esetben valahol érthető, ha félig-meddig sajátjaként kezeli mindazt, ami ezen az oldalon történik.
De ha a tulaj személy szerint nem ugyanaz a két weblap esetében, akkor csak tudatni kellene ennek az oldalnak a tulajával, hogy valaki a kertek alatt lopkodja az itt történteket!
Jó lenne, ha a modik szólnának a főnöknek, legalább tudjon róla, "mi történik a futrinka utcában"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!