Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez hogy, lehetséges? Rátalátam...

Ez hogy, lehetséges? Rátalátam egy ehhez hasonló fórumra és azt látom, hogy az ezotéria kategóriába szerepelnek a kérdésem pedig én nem regisztráltam oda.

Figyelt kérdés
be akartam lépni, de nem sikerült, hogy lehetséges elmagyarázná ezt valaki nem értem? [link] :).

2013. dec. 29. 15:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Valamikor karácsony előtt kérdezte itt valaki, milyen anyagból készült hordót vegyen a frissen lefőzött szilvapálinkához.

Több válaszolóval együtt akkor én is írtam, hogy a tesóm valamikor milyen fából készítette a hordókat.

Most belenéztem az oldalba, és úgy van felpakolva, mintha az egészre ma reggel = 2013. december 30.-án kb. 30-40 perccel ezelőtt válaszoltam volna.

Szóval valami nagyon-nagy disznóság folyik itt!

- vagy valaki szemtelenül és szégyentelenül lopja az oldalt

- vagy a tulaj indított pluszban még egy weblapot. Tegye, joga van hozzá, sőt szerintem még a kérdéseket is, de hogy még a válaszokat is, és ráadásul úgy, mintha napi friss események lennének a többhetes kérdések-felelek, szóval nem tudom .....

Az is felmerül, hogy akkor vajon a személyes adatok védelme a GYK részéről hogyan valósul meg, bízhatok-e abban, hogy azokat nem adja-e tovább?????

2013. dec. 30. 08:17
 12/14 A kérdező kommentje:

Én sem érted pedig feketén-fehéren levan írva az Adatvédelmi szabályzatban: 1.) WebMinute Adatkezelési alapelvei

összhangban vannak az adatvédelemmel

kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így

különösen az 1992.évi LXIII. törvény (a

személyes adatok védelméről és a

közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló

törvénnyel.

2.) A portál látogatása során a szerveren

biztonsági okokból rögzítjük az Ön hálózati

identitását: számítógépének IP-címét,

valamint látogatásának időpontját, illetve az

oldalon tett aktív tevékenységeit. Ezeket az

adatokat elektronikus formátumban tároljuk

szerverünkön. Az adatokat csak jogerős

bírósági megkeresés esetén adjuk ki. kérdéses, hogy ugyanaz az admin üzemeli-e, ha igen akkor minek üzemelnek két ugyanazon oldalt és nyilvánvaló, hogy a valodivalasz.hu eléggé levan butitva a gyakorihoz képest. szerintem ott nem érkeznek vagy tesznek fel kérdéseket csak innen klónozák azokat.

2013. dec. 30. 08:43
 13/14 anonim ***** válasza:

A Valodi Valaszt most indithattak valakik, es innen visznek at kerdeseket-valaszokat, mert maskent nem megy - szerintem.

Minek masik GYK-hez hasonlo oldalt inditani ??? Az eredeti nepszeruseget soha be nem hozza.

Kulonben en nem reklamalnek, perelnek ilyen bagatell,lenyegtelen dolgok miatt.

2014. jan. 14. 22:23
 14/14 anonim ***** válasza:
kerdezo, elkuldhetned ezt a kerdesedet a Valodi Valasznak - hogyan reagalnanak ra?
2014. jan. 14. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!