Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van ez velünk?

Miért van ez velünk?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársam, akivel nagyon sokat és nagyon jókat beszélgetünk. Mindketten észrevettük hogy mindkettönknek megfájdul a feje a beszélgetés során. Ez egyszerre történek, egyszerre szoktuk mondani hogy fáj a fejem. Én nö vagyok, ö férfi. Tény hogy vonzódunk is egymáshoz, de ez a közös, egyszerre kezdödö fejfájás fura. Miért, mitöl lehet ez velünk?
2014. jan. 24. 17:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Aztán egyszer letámadott a főzőkonyhába, és utána nagyon jó barátok lettünk. : ))"

Megdugott? Hogy sikerült neki ez érdekelne engem is:) Jó stratéga lehet a csávó:)

2014. jan. 24. 18:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Erre mondják azt, hogy annyit beszél, hogy megfájdul az ember feje és ez mindkettőtökre igaz :-D.
2014. jan. 24. 18:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem csőrözzetek inkább.

static.origos.hu/s/img/i/1401/20140122olyv-es-varju1.jpg?w=416&h=277

2014. jan. 24. 20:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Az első de jól belekérdezett!

Igen, nekem is fáj a fejem, ha olyanokkal beszélgetek, akik hisznek a New Age-es f...szságokban.

Egyszerűen nem bírom az ezo-hívő embereket a ködös filozófiájukkal együtt.

Fáj nekem is a fejem tőlük, és dög fáradt leszek a társaságukban.

2014. jan. 25. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!