Miért van ez velünk?
Figyelt kérdés
Van egy munkatársam, akivel nagyon sokat és nagyon jókat beszélgetünk. Mindketten észrevettük hogy mindkettönknek megfájdul a feje a beszélgetés során. Ez egyszerre történek, egyszerre szoktuk mondani hogy fáj a fejem. Én nö vagyok, ö férfi. Tény hogy vonzódunk is egymáshoz, de ez a közös, egyszerre kezdödö fejfájás fura. Miért, mitöl lehet ez velünk?2014. jan. 24. 17:26
1/14 anonim válasza:
Kettőtök közül melyikötök foglalkozik mágiával?
2/14 A kérdező kommentje:
Én nem, de neki vannak furcsa megnyilvánulásai. Pl: egy másik világban (ami nem földi) jobb az élet...
2014. jan. 24. 17:35
4/14 A kérdező kommentje:
:-D Te pedig minek szólsz be ha érdemben nem tudsz hozzászólni? :-D
2014. jan. 24. 17:39
5/14 anonim válasza:
Nekem volt egy kollégám, eleinte marhára utáltam. Olyan egyszerű pasi volt. Úgy éreztem, állandóan szekál.
Aztán egyszer letámadott a főzőkonyhába, és utána nagyon jó barátok lettünk. : ))
6/14 anonim válasza:
4 Tudok érdemben hozzászólni. Kérdeztem is valamit, csak elkezdtél terelni, de egyenes válasz nem érkezett:D
7/14 A kérdező kommentje:
Mire nem válaszoltam? Megmondtam hogy én nem foglalkozom mágiával.
2014. jan. 24. 17:57
8/14 anonim válasza:
Ezek után már nem hiszek neked:D
9/14 A kérdező kommentje:
Ez aztán érdemi hozzászòlás volt. Köszi! :-)
2014. jan. 24. 18:00
10/14 anonim válasza:
Frontérzékenység? Szokott máskor is fájni a fejed hideg - vagy melegfront hatására? Nekem is van pár frontérzékeny családagom, kollégám, és előfordul, hogy valakivel, valakikkel egyszerre kezd el fájni a fejünk időjárás változáskor.Ha egyikőtök sem frontérzékeny, akkor sajnos nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!