Vallásos vagy? miért? és miért nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
a kategória nem biztos hogy stimmel de ez mindegy most.
Azt kérdezném tőletek ,hogy aki vallásos mitől lett az? mit lát az egészben? aki pedig nem az miért ?
én magam sem vagyok az:)
előre is köszi
2014. jan. 20. 17:01
11/17 anonim válasza:
Laylah, annyiba igezad van, hogy nem minden vallás keresztény, és nem minden hívő ember keresztény. Csupán a világ egyharmada. Például te is.
12/17 anonim válasza:
11-es igaza van Laylah-nak, mivel isten az ember fantáziájában létezik csak, ezért mindenki úgy képzeli el, ahogy akarja!
13/17 anonim válasza:
Layla azt sem tudja mit beszél.
14/17 Laylah válasza:
11: nem vagyok keresztény, sosem voltam.
13: Az összes eddigi válaszoló közül kb. Annácska és én tudjuk, hogy mit beszélünk.
16/17 anonim válasza:
keresztény vagyok mivel ugy 4 evesen reformátussá kereszteltek de én kölcsönösen mit-mit hiszek minden ienböl
17/17 anonim válasza:
Szerintem a kereszténységnek nincs butító hatása... Minden ember szabadon döntheti el, hogy miben hisz és miben nem. A kereszténység nem tilt semmi féle tudományt, mindenki szabadon járhat kelhet a világban, Ami pedig a cölibátust illeti, az sem kötelező. Aki úgy érzi, hogy nem fogja tudni megtartani, az ne menjen papnak, ennyi az egész. Az egyház tele van olyan emberekkel, akik keresztényeknek vallják magukat, képmutatóak, holott a tetteik teljesen ellent mondanak a vallásuknak, egyszóval álszentek. Létezik ilyen pap, hívő, bíboros stb.. De én tudom, hogy miben hiszek és más emberek hibái, félrelépései nem fognak kételyeket ébreszteni bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!