Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vallásos vagy? miért? és...

Vallásos vagy? miért? és miért nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

a kategória nem biztos hogy stimmel de ez mindegy most.

Azt kérdezném tőletek ,hogy aki vallásos mitől lett az? mit lát az egészben? aki pedig nem az miért ?

én magam sem vagyok az:)

előre is köszi

2014. jan. 20. 17:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
31%
Én nem, mivel már eljöttem a fáról, és BÁRMIT tudni akarsz, de érted BÁRMIT!!!! Akkor ott a google, vagy könyv, és megtudod és egy tényt tudsz meg, nem egy mesekönyvből származó marhaságot! Egy tanács! Van itt egy 27%-os, Pesten a zárt osztályon van és képzeld van wifi, a franc egye meg! Eszméletlen nagy butaságokat ír, ha nem akarsz sírni, akkor NE olvassa el senki, csak szavazzátok le! :P Vagy ha sírni akartok....!
2014. jan. 20. 17:06
 2/17 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2014. jan. 20. 17:15
 3/17 anonim ***** válasza:
Szívesen! :D Máskor is!
2014. jan. 20. 17:17
 4/17 anonim ***** válasza:
53%

Vallásos vagyok e? Nem..

Hiszek e Istenbe? Igencsak...

A vallás egy történet köré épül ami a jó és rossz harcairól mesél. Nem rossz a történet csak ezer helyen hibádzik. Inkább taníás és mese mint valóság.

Ehhez hatalmas épületeket építettek és így született meg a vallás. Ami manapság már csak a nép vezetgetése.

Az istenbe mint mondtam hiszek. De a vallás nélkül..

Most ezt nem úgy kell érteni hogy azt hiszem egy öreg fehér szakállas úr ül a felhőkön és nézi ki mit csinál... :)

Hanem úgy hogy valami olyan megmagyarázhatatlan erő működteti ezt a világot amit nem látunk nem hallunk nem érzékelünk de mégis létezik.

Ott van mindenhol.

Nem kell benne hinni de akkor is van.

Például ott az élet keletkezése..

-Csak tedd fel a kérdést magadba és nem fogsz értelmes választ kapni.

-Mi bírta rá arra a kémiai részecskéket hogy elkezdjenek élni? Élővé válni? Hisz ugyanabból van minden... De mért nem találunk életet a naprendszerünkben sehol ha ez igy magátóc csak úgy kialakulhat. És mi az oka? És a miértje? a lényege? az értelme?

Erre csak az Isten tudja a választ akármi vagy akármilyen is legyen.

Feldobtam a labdát ,most gondolom... :)

2014. jan. 20. 18:06
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
,,Ott van mindenhol." Dikk! Pillanat........................oké, most felrúgtam a falba, akkor vehetjük úgy, hogy most jól seggberúgtam istent? Amúgy 3. csak némi informálódás kéne neked, nem is sok, ugyanis nem valami működteti, hanem MI! Az egész elővilág! Gondolom 6.-os lehetsz kb, de majd tanulod biológiából! :) Sok sikert és jó tanulást! :)
2014. jan. 20. 18:28
 6/17 anonim ***** válasza:
Oké, én meg most megyek és tanulom a matekot, mert nem tudok számolni! A 4.-nek szántam! :D
2014. jan. 20. 18:30
 7/17 anonim ***** válasza:
Igazad van, enm stimmel. Ez a vallás topicba illik inkább(bár[lehet ezzel sok embert mérgesítek fel, de tárt karokkal várom a piros kezeket]mindkettő ugyanannyira nem létezik). Én személy szerint ateista vagyok,de nem ítélem el a vallásos embereket, mert azoknak az embereknek, akik gyengébben viselik az élet rossz dolgait, azoknak kell a vallás. A többi meg nevelés kérdése.
2014. jan. 20. 19:56
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Én ateista vagyok .

A vallás nem más mint az emberre kényszerített idegen rabszolgaság, szerencsére ma már nem kötelező . Butít, mert tilt minden "istennek" nem tetsző dolgot, beleértve a szabad gondolkodást, filozófiát és más tudományokat, csak azt hirdeti légy egy tudatlan bábu isten karjaiban, tehát a vallás nem más, mint emberiség ellenes tevékenység, pont azért mert nem gondolkozhatsz szabadon .

Ott vannak még az egyház bűnei is, a millió "boszorkány" és más ártatlan ember halála, a tudomány gátolása, a barbár alexandriai könyvtárégetés, ahol több ezer felbecsülhetetlen értékű könyvet dobtak a lángok közé, az álszent módon történő bűnbocsánat cédulák árusítása, a további adókon keresztül az emberek végletekig való kizsákmányolása, a személyiség ellenes megkötések (cölibátus stb) aminek köszönhetően több ezer kisgyereket rontanak meg évente, ott van hogy a vallásosok miatt nem lehet nyilvánosságra hozni bizonyos UFO aktákat (a fejlődés további korlátozása), mert megkattanna a fele és még reggelig lehetne sorolni a vallás bűneit . Nem esett szó a fanatikus muszlimokról és az ortodox zsidókról sem akik szívesen kiirtanának maguk körül minden másként gondolkodót és még reggelig lehetne sorolni ...

Ennek fényében személy szerint szigorúan betiltanák minden vallást a Földön és bezáratnák minden templomot .

(most aki azt gondolja sátánista vagyok, azt ki kell ábrándítsam, mert a sátánizmust ugyanúgy tűzzel-vassal kéne üldözni mint a kereszténységet, iszlámot stb-t, mert ugyanolyan butító hatása van)

2014. jan. 20. 20:07
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2014. jan. 20. 20:59
 10/17 Laylah ***** válasza:

Nem kéne azonosítani a kereszténységet a vallásal, mert nem ugyanaz.

Keresztény vagyok? Nem. Gyerekkoromban próbálták velem megismertetni, néha meséltek dolgokat, szerencsére templomba nem akartak vinni sosem. Nem volt erőszak a disznótor, mégsem éreztem úgy, hogy ez most így stimmelne. Olyan 4-5 éves lehettem.

Vallásos vagyok? Igen. Abban hiszek, amit tapasztaltam. Tapasztaltam a jóslás lehetőségeit, az értelmezéseinek a változatosságát; tapasztaltam a szellemeket, az angyalokat, a démonokat, és az Isteneket is (mindenkinek úgy "jelenik" meg, ahogyan elképzeli; én kettéosztom, női és férfi részre, ezért a többes szám). Nem követek semmilyen vallást, magam állítottam össze a sajátomat, és szerintem így a legjobb, nem kell semmilyen dogmának, szabálynak, tiltásnak megfelelni, azt teszek, amit akarok (általában), mégis hiszek.

23/L

2014. jan. 21. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!