Látom az emberek auráját? és ha igen, akkor az mire jó? és miért látom?
Pár éve kezdődött, hogy az emberek teste körül kb 6-8 cm-ig kimenő sávot kezdtem látni néha, és eléggé zavart, mert ha láttam, akkor minden más kicsit elhalványult, és az a sáv felerősödött, és mindenkinek különböző színekben 'világított', és a levegőben színes csíkok jelentek meg és tűntek el. azóta egyre gyakrabban jöttek, de mostanra megtanultam valahogyan "bekapcsolni", hogy lássam, de kikapcsolni nem tudom. de már nem zavar, csak tudni szeretném, hogy micsoda is ez, és mire jó, és miért látom? az elmúlt időben pedig megálmodom a következő napomat, tudom, hogy ki mit fog mondani, és minden megérzésem megvalósul. kérlek segítsetek, hogy mi ez? nem hiszek a "varázslatban", és nem hiszem, hogy ez az. előre is köszönöm:)
14/L
Sokan válaszoltak neked de azt látom hogy mindenki majdnem mindenki kamunak tartja.Keresd meg AZ AURA ÉRZÉKELÉSE című könyvet.Te döntsd el hogy kamu e. Ha valóban 1999-es születésű vagy nem vagy öreg .lehet hogy ezzel fogod keresni a kenyered.Keress rá a neten olyan tanfolyamokra ahol ezeket és hasonló dolgokat tanítanak.Nem mondom hogy menj és tanulj de az elérhetőségeiken írhatsz nekik egy emaílt melyben leírhatod a magadon tapasztalt dolgokat.Lehet hogy azt ajánlják fejleszd magad tovább és a végén tényleg ebből fogsz megélni .Feltéve ha érdekel.Egyébként az auralátók tudják hogy minden színnek meg van a maga jelentése.
Az álmoddal kapcsolatban ugyan ez a helyzet.Gondold el ha mindenki előre láthatná mit hoz a holnap.Sok rossztól megkímélhetnék magukat az emberek.Én azt mondom ne nyomd el magadban ezeket a dolgokat. Én egyszer álmodtam meg előre egy fődíj nyereményemet.megnyertem és csak utána jöttem rá hogy az álmom figyelmeztetett engem.
Szeretném ha MEGÍRNÁD HOGY HOL TARTASSZ. Üdv..
köszönöm a válaszokat:)
az utolsó válaszolónak mondom, hogy érdekelnek ezek a dolgok, de szerintem ebből nem tudnék megélni. orvos szeretnék lenni
köszönöm a válaszokat:)
az utolsó válaszolónak mondom, hogy érdekelnek ezek a dolgok, de szerintem ebből nem tudnék megélni. orvos szeretnék lenni:)
Az enyémet mindenkép meg kéne nézned ! :)
Remélem közel laksz :D
https://www.youtube.com/watch?v=QR5Xx-4D3d8
2.23 ehhez hasonlót is láttál már ? :D
Helo! Már annyit kutakodtam egy normális válasz után kutatva, nos nem találtam meg de tudom hogy vannak úgy az emberek mint én. :) Én is látom az aurákat. Mindig is láttam csak most erősödött fel, és engem is zavar úgy vagyok vele ha gyorsan változik a szín hányingerem lesz ... lehet csak én vagyok így vele.. és közlöm, ez az élőlények hangulatát jelzi. Mivel ezzel születtem volt időm kisajátítani. :s Engem nagy mértékben zavar. "serdülök", és ez erősödik... és nem varázslat :D...
Ha valahogy meg kéne fogalmazni nevezhetjük 6. érzéknek is.
2. Ó TE jó ég!!! Hát besírok :D velem is ez van, látom a következő napomat, már próbálkoztam vele hogy megváltoztatom azután végül azért valósult meg mert tenni akartam ellene... örülök hogy nem csak én vagyok így vele :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!