Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Látom az emberek auráját? és...

Látom az emberek auráját? és ha igen, akkor az mire jó? és miért látom?

Figyelt kérdés

Pár éve kezdődött, hogy az emberek teste körül kb 6-8 cm-ig kimenő sávot kezdtem látni néha, és eléggé zavart, mert ha láttam, akkor minden más kicsit elhalványult, és az a sáv felerősödött, és mindenkinek különböző színekben 'világított', és a levegőben színes csíkok jelentek meg és tűntek el. azóta egyre gyakrabban jöttek, de mostanra megtanultam valahogyan "bekapcsolni", hogy lássam, de kikapcsolni nem tudom. de már nem zavar, csak tudni szeretném, hogy micsoda is ez, és mire jó, és miért látom? az elmúlt időben pedig megálmodom a következő napomat, tudom, hogy ki mit fog mondani, és minden megérzésem megvalósul. kérlek segítsetek, hogy mi ez? nem hiszek a "varázslatban", és nem hiszem, hogy ez az. előre is köszönöm:)

14/L

2014. jan. 15. 21:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Én is kb. a te korodban kezdtem el látni, mondjuk én színeket nem, csak fehér energiamezőt és azt, ahogy remeg a levegő az emberek körül....próbáltam fejleszteni, és sikerült is halványan színeket látni később...arra jó,hogy látod az aktuális érzelmi állapotukat, ha tudod, mi mit jelent, valamint az alap "beállítottságukat". Én annyira nem néztem utána, mert inkább poénból volt jó...az osztálytársaim mindig kérdezgették,milyen most az aurájuk, aztán ez jó móka volt, nálam pozitív volt a fogadtatása...bár kétségkívül jobb, ha óvatosan kezeled azt, kinek mondod el, mert sosem tudni, hogyan reagálnak az emberek
2014. jan. 15. 23:17
 12/27 Missi_Key ***** válasza:
ok ez nem tudom menyire igaz vagy sem..de itt vannak aurás cuccok..mondjuk angol..viszont elmesélhetnéd hogy csinálod....meg azért doki, mert hátha nem igaz...
2014. jan. 15. 23:56
 13/27 Missi_Key ***** válasza:
éés a linket lefelejtettem..szal: [link]
2014. jan. 15. 23:57
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ez milyen, de szerintem minden különleges, minden benned lévő nagy elkezd vonzani, hogy kibontakozhasson. A helyedben végiggondolnám, mennyire változtatna az életemen, ha ugyanez erősebb lenne. Persze ez nem biztos. Érzed amúgy, hogy egyre tisztábban látod, vagy gyakrabban álmodsz ilyet?
2014. jan. 16. 00:07
 15/27 anonim ***** válasza:
jótanács, menj el szemészhez, az ember "aurája" az az amibe ha idegenek álnak eléggé zavaró, ez egy marhaság, légy ügyes menj szemészhez vagy állj le a gyógyszerekkel
2014. jan. 16. 00:24
 16/27 anonim ***** válasza:
Az is egy lehetőség, hogy szemgond. De miért lehetne kapásból csak az vagy gyógyszer, és nem auralátás? Mert nem értjük? De azt sem tudjuk bizonyítani, hogy nincs. Párszáz éve azt, aki azt mondta, hogy el lehetne jutni az űrbe, senki se vette volna komolyan. Akkor az volt az igazságunk, a közös hitünk, hogy nem lehet. Azóta ez változott, de miért lenne a mostani a cél, az abszolút igaz, és amit hülyeségnek gondol ez a gondolkodás, tényleg hülyeség? Nem mondom, hogy hiperképességei vannak. Csak azt, hogy nem kell kapásból kamura, gyógyszerre, betegségekre gondolni, ha valaki ilyet mond.
2014. jan. 16. 00:35
 17/27 Szecsői Tibor ***** válasza:

#16 "De miért lehetne kapásból csak az vagy gyógyszer, és nem auralátás?"

Occam borotvája. Vagy méginkább mert szemproblémák léteznek.

"Csak azt, hogy nem kell kapásból kamura, gyógyszerre, betegségekre gondolni, ha valaki ilyet mond."

De kell. Tegyük fel, hogy igazad van (ez a hasonlat az űrutazással tipikus, ám sántít), és csak nem ismerjük még az auralátást, és neki az van. Ha elmegy szemészhez, semmi negatív következménye nem lesz. Viszont ha nem megy, mert auralátónak hiszi magát, holott csak a szemével van gond, abból lehet. Ez tipikusan ugyanaz, amikor a jós/asztrológus/atlantiszi fényjáró/ocelotidéző mestermágus mások életével szórakozik. Ezért tud veszélyes is lenni az ezotéria.

2014. jan. 16. 02:18
 18/27 anonim ***** válasza:
Amit írsz, igaz. "ez egy marhaság"-Elsősorban erre reagáltam, de amit írsz, azzal egyetértek.
2014. jan. 16. 02:49
 19/27 A kérdező kommentje:
már voltam szemésznél, (többnél is), de minden rendben van a szememmel. gyógyszert nem szedek
2014. jan. 16. 06:41
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Lehet akár igaz is, az aura létezése bizonyított, még ha nem is ezoterikus értelemben. Az élőlényeket körülveszi egy gyenge elektromágneses tér. Speiális kamerával ezt láthatóvá tudják tenni. Lehet, hogy van egy olyan mutációd, hogy képes vagy a többi embernél szélesebb spektrumban látni az elektromágneses hullámokat (a fény is az, mert fénynek nevezzük az emberi szem által látható elektromágneses hullámokat).

Van egy másik lehetséges magyarázat, a szinesztézia. Ez azt jelenti, hogy a látóközpont szoros összeköttetésben van más érzékelések központjával az agyban. Ezért a hangok, vagy a szagok érzékelésekor is különböző színeket képes látni a szinesztéziás.

Ezek a képességek nagyon ritkák, de nincs bennük semmilyen természetfeletti.

2014. jan. 16. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!