Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki hogyan tud kilépni a...

Ki hogyan tud kilépni a testébőlM milyen módszerrel?

Figyelt kérdés
Én gyakorolom a testből való kilépést de nem jutottam el sokáig...általában úgy szoktam hogy előszőr relaxálok aztán mikor teljesen ellazultam a lábam végétől egészen a fejem búbjáig érzek fokozatosan bizsergést aztán elkezd zúgni a fülem és azután érzem hogy a testem mintha nem az enyém lenne,olyan ideggennek érzem de viszont ferlkelni nem tudtam..én csinálom rosszúl? most nem arra lennék kiváncsi hogy a külömböző oldalakon hogyan irják le hogy hogyan kell hanem saját tapasztalalatokra vagyok kiváncsi...mit kell tennem hogy "felkeljek"?vagy hogyan nyissam ki a szeme? hülye kérdésekre nem vagyok kiváncsi meg olyanokra se akik ide jönnek trollkodni....a válaszotokat előre is köszi :)

2014. jan. 15. 19:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
húúú köszi :) na ezt mindenféleképpen kipróbálom,evvel csak fog sikerülni ha neked 1 hét után sikerült.
2014. jan. 19. 09:17
 12/13 anonim ***** válasza:
még régen a betmen mesébe látam ietXD
2014. jan. 20. 19:20
 13/13 Dúsmenta válasza:
100%

Szia! Lehet, hogy későn írok ide, de azért leírom.

Nagyon érdekel engem az Asztrál projekció és a testkilépés. Elhatároztam nekem menni fog. Legelső testelhagyásos élményemnél majdnem sikerült kijutnom, csak féltem. Úgy volt, hogy az ágyamban feküdtem, oldalamon. Tévé bekapcsolva, minden normális volt. Nem tudtam még elaludni, mert nem voltam még álmos, ezért csak bámultam a szekrényemen lévő lila függönyt, ami az ágy mellett van. Elkezdtem kitalálni szürreális sztorikat a fejemben, hogy én egy híres színésznő vagyok meg ilyesmi. Pár perc múlva vibrálásokra lettem figyelmes. Majd olyan volt mintha égne az arcon és a szemem. A függöny nagyon eldeformálódott(nem tudom jobban leírni). Foltokat láttam, minden élesebb lett. Aztán már csak ilyen szürke köd szerűt láttam a szemem előtt, semmi mást. Olyan mintha valaki vagy valami felemelne. Ekkor tudtam mi ez. Testelhagyás. Igen ám csak annyira megrémültem, hogy visszarántott. Minden oké volt utána, csakhogy próbáltam felülni és minden testrészem iszonyatosan fájt. Alig tudtam levegőt venni. De szerencsére ennek pár perc alatt vége lett. Az első testelhagyásos élményem fájdalmas volt. Pár hónappal később, szintén voltak ilyen jellegűek(még nem teljes kilépés), de visszatérésnél nem fájt semmim. Utána most már napi szinten próbálok kilépni, megtapasztalni a testelhagyást. Most is próbálkoztam, de nem jött össze, pedig érzem, hogy sikerülne. Nekem pár perc alatt jön elő a folt látás és vibrációk érzékelése, nem tudom a többieknek miért telik órákba, nekem csak pár perc néha másodperc. A célom az Asztrál projekcióval/testelhagyással az, hogy repülhessek, felfedezem az univerzumot, meglátogatom az iskoláimat...és még sok más. Általában zenével próbálom, de néha anélkül is megy. Amúgy nem csinálod rosszul, sőt a lényeg, hogy nyugodtnak kell maradni. Nem szabad izgulni, hogy sikerül e vagy nem. A lényeg figyelj a légzésedre vagy a zenére és a vibrációkra. javaslom, hogy próbáld nyitott szemmel. Nekem így megy nem tudok csukott szemmel, mert nagyobb esély van az elalvásra nálam. És nyitott szemmel jobban láthatók a "jelek" vibrálások. Ne add fel, meglátod, hogy sok gyakorlással sikerhez jutsz el. Én már 1 éve próbálom, de nem jutottam ki. De nem adom fel. Úgy fogom fel, mint egy küldetést, egy feladat, mintha csak nekem lenne ez a képességem. Szerintem te is így gondolkodj. Ha sikerült kilépnem majd írok újra ide. Nem kell félned, csak ússz a vibrálásokkal és már kint is vagy. Sok sikert.(bocs a helyesírási hibákért)16/l.

2014. márc. 2. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!