Ki hogyan tud kilépni a testébőlM milyen módszerrel?
"Hülye kérdésekre nem vagyok kiváncsi."
Hidd el mi sem és mégis kiírtad.
Üdv,
egy troll
En oldalra fordulva szinte kigordulok a fizikai testembol, csaknem belesullyedve a szonyegbe. Tehat a padlon kezdem, aztan emelkedem lebegve.
Az ellazulast igen jol csinalod, csak egy kis lokes, inditas kell, es mar kint is vagy. A szemed magatol kinyilik, eloszor csak kepzeld el, hogy ki van nyilva, de ne erolkodj.
20.16
Köszönöm szépen de nem vagyok kiváncsi a kötekedésedre..jó kategóriába tettem fel a kérdésemet igy ha te nem hiszel esetleg ilyenekben kérlek kímélj a "kedves" válaszaidtól mert nem vagyok rájuk kiváncsi...
21.12
És pontosan milyen lökés? mármint képzeletben "lökjem" el magam? és hogy kell megfordulni? el kell képzelnem hogy megfordulok?
Egy masik technika a testbol valo kilepeshez ami a konnebbek koze tartozik :
Amikor hanyatt fekszem teljesen ellazulva, a plafonbol egy kepzeletbeli kotel nyulik le a testemig. Ezt en megfogom asztraltestem kezeivel es elkezdek a kotelre maszni. Eloszor vallaim, folsotestem huzom ki a fizikai testbol, majd a csipom es utana a labaim. Vagyis ugyanolyan mozdulatokat teszek, mint a valodi kotelmaszaskor, de most ezt kepzeletben tortenik csupan.
Nekem lb. 1het gyakorlas utan sikerult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!