Szkeptikusok! Mi a véleményetek az ősi idegenek elméletben (paleoasztronautika)?
Már elnézést, de a reneszánsz korban rengeteg csodálatos képességű festő volt jelen (Michelangelo, Donatello, Vinci, stb.). Ez reneszánszi kép:
A remek festők szerintem nem célzásokat készítenének a képekre, hanem rendes szürke lényeket.
Függetlenül a kérdéstől válaszolnék valamire:
#24 PatrOn
Kérdező:
"A 24-es válaszoló küldött egy képet, amit nem kell elhinni, ugyanis művészet történelemből jártad vagyok, és a képen szereplő űrlénynek kinéző lény, az ember, csak az a fekete ovális a fején, az fejdísz, rengeteg ókori és középkori képeken ábrázolták, sőt még mese könyvben is."
Akkor jól megbukhattál művtöriből, de még jártas sem vagy benne. Bírom mikor valaki okoskodik és kiadja magát minden tudónak, de köze nincs hozzá, már elnézést. A képen nem ember van, hanem a megoldás : lótuszvirág. Az egyik legfontosabb növény az ókori Egyiptomban.
Itt a kép közelről, tisztán:
Lótuszvirág:
"Jaj! #26 akkor én gondoltam rosszul!:)"
Beismertem, hogy én voltam az aki tévedett, tehát nem tudom mire fel veszel kérdőre.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!