Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Horoszkóp, rezgések, energiák,...

Horoszkóp, rezgések, energiák, együttállások, aszcendens? Akik ebben hisznek, és komoly tanulmányozást végeztek a témában, válaszolnának?

Figyelt kérdés

Nem az olyanok véleménye érdekel akik a horoszkópos magazinokon kívül semmit sem ismernek ebből a témából (ilyen vagyok például én is)

Ugyanis minden nagyon asztrológiás ember azt mondja hogy ennél ez a téma sokkal,de sokkal összetettebb.Jó,oké.Akkor válaszolna nekem valaki ebben a témában felmerülő,szerintem teljesen korrekt kérdésekre?

-Milyen energiák ezek amikről ti beszéltek?

Mert gondolom nem a fizikaórán elhangzó energiáákról beszéltek.

-Egy tőlünk töb 100 millió kilométerre levő bolygó,vagy egy több fényévnyire létező csillag (esetleg csillagkép,aminek az őt alkotó csillagai teljesen máshol vannak) milyen hatással van ránk?Egyáltalán miben nyilvánul meg ez a hatás?

-Mi rezeg?Mivel definiálatlan ködös kifejezésekkel van tele az asztrológia,ezért nem tudok konkrétabb kérdést feltenni.De azt tudom hogy ebben a témakörben mindig rezeg valami,legalábbis szerintetek.

Kezdetnek ennyi elég is lenne.

2013. dec. 26. 17:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Készülj fel a hülyeségekre! Boldog karácsonyt!
2013. dec. 26. 18:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Boldog,bejgli ízű karácsonyt neked is!
2013. dec. 26. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:

1)Beképzelt, nem létező energiák

2)Semmilyen hatással nincsenek ránk

3)Semmi

2013. dec. 26. 20:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz az asztrológusokkal vitatkozni. Kezdjük azzal, hogy nem tudják megmondani, mit is akarnak meghatározni. Néha, úgy tűnik, mintha jósolnának, ám tiltakoznak, az asztrológia nem jóslásra való.

Hatásokról beszélnek - hát a Hold is hat a Földünkre, nem igaz? - de igaz, de ez nem igazolja, hogy fényévekre lévő objektumok fejtenének ki érzékelhető hatást.

Energiák, rezgések, hullámok, igen ezek létező fogalmak, de ha teszem azt a Szaturnusz a Nyilasban van, ott mi rezeg?

Erre nem tudnak válaszolni, és egyesek azt állítják: egyáltalán nincs is hatás. Nincs mit mérni. A dolgok működnek, így fogadjuk el. Aki ezt nem hiszi, s kérdezősködik, nagyon szégyellje magát, szűk látókörű, nem elég nyitott ember. Hiszen régi könyvekben írva vagyon - és kész.

Csillagkép? Még ha csillagképpel "számolnának"! Csillagjegyeik vannak, amelyek egész egyszerűen nem léteznek. Értsük: Nem létező dolog -> nem létező hatás -> nem létező logikai összefüggés -> következmény. Igen, érthető.

A születéssel kapcsolatban percre pontosan számolnak, szükség van erre - és a földrajzi helyzetre - az aszcendens miatt. De miért a születés számít? Csak.

Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nemrég született gyerekem. Mondják, előfordul, hogy az orvos - tán okszitocinnal? - ha erre oka van - ami egy közelgő sítúra, karácsony is lehet - előre tudja hozni a szülést, meggyorsíthatja a folyamatot. Aha, értem. Tehát a doki sítúrája befolyásolhatja egy ember sorsát.

2013. dec. 26. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:

vegyél a kezedbe egy asztrológia könyvet és forgasd

Abból tudod meg a választ.

Mi a rezgés? ha tényleg érdekel szívesen segítek de ez itt nem fog menni

2013. dec. 27. 00:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi a rezgés? ha tényleg érdekel szívesen segítek de ez itt nem fog menni"

Nem hát, és nem csak itt, hanem sehol sem. Ha csak nem abban segítesz neki, hogy megmaradjon a hitében, így a tudatlanságában. De próbálkozhatsz: Möbiust nem féltem ettől. :)

2013. dec. 27. 00:52
 7/9 nemelfogult ***** válasza:

"Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nemrég született gyerekem. Mondják, előfordul, hogy az orvos - tán okszitocinnal? - ha erre oka van - ami egy közelgő sítúra, karácsony is lehet - előre tudja hozni a szülést, meggyorsíthatja a folyamatot. Aha, értem. Tehát a doki sítúrája befolyásolhatja egy ember sorsát."

Nem foglalkoztam soha komolyan asztrológiával, a legtöbb érved stimmel nem vitaként szánom ezt.

Csak az utolsó érved szerintem nincs helyén. Ha asztrológia kamu akkor eleve nem számít. De tegyük fel nem kamu, akkor is lehetséges, hogy az életben sorsodat egész értelmetlennek tűnő dolgok határozzák meg. Mint egy ittas gázolás vagy más sorscsapás. Szóval az orvos sítúrája, ha nevetségesnek tűnik is, de nem lehetne kizáróok.

2013. dec. 27. 10:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Oké 5-ös,könyvtár szerencsére 10 percre van gyalog és ha jól emlékszem van ezós polc is.Ott majd csak akad valami.(Nem fogok minimum 3X-osan túlértékelt áron könyvet venni ezért,a könyvtár is tökéletesen megfelel)
2013. dec. 27. 14:27
 9/9 anonim válasza:

Az asztrológia és többi ezoterikus dolog nem a konkrét fizikai világról szól, hanem szimbólumokat társít a fizikai világ dolgaihoz. Pl. a Vénusz bolygót társítja a szerelemmel. A szerelem pedig valami létező dolog, ami hat rád, de senki nem gondolja komolyan, hogy a távoli kődarab okozza a hatást. Amikor ezoterikus dolgokról olvasol, mindig szimbólumokban gondolkozz, ez nem fizika.

Az egész mágia arról szól, hogy az ember próbálja kontrollálni a kontrollálhatatlan dolgokat. Aztán hogy ezt placebó hatásnak nevezed, babonának, vagy Ezot Erikának, az már a te döntésed.

2014. jan. 17. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!