Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Honnan tudom hogy mi az...

Honnan tudom hogy mi az aszcendesem?

Figyelt kérdés

2013. dec. 5. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A pontos születési dátum kell. Óra perc is.

Ide beírod és kiderül:

[link]

2013. dec. 5. 20:59
 2/7 piriiiiii ***** válasza:
100%
Egy csomó oldalon utána lehet nézni, bár van, hogy mind mást ad ki... ha gondolod, megnézem egy programmal, ami kicsit biztosabb eredményt ad. Kell a születési helyed, éved, hónapod, napod, órád, perced.
2013. dec. 5. 21:01
 3/7 piriiiiii ***** válasza:
100%
Ebből kifolyólag akár összetettebb dolgokat is meg tudok mondani, bár rég foglalkoztam már ilyesmivel.
2013. dec. 5. 21:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Ésha nem tudom pontosa hogy hány óra,hány perckor születtem,akkor is ki lehet számolni vagy nem?
2013. dec. 5. 21:08
 5/7 piriiiiii ***** válasza:
Minél több adatod van, annál pontosabb és biztosabb az eredmény. Vannak oldalak talán, ahol óra és perc nem kell, de az szerintem szart sem ér. Ha rendes eredményt akarsz, akkor jó volna tudni az órát és a percet is.
2013. dec. 5. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Asztrológusok be tudják pontosítani fontosabb életesemények ismert időpontjából is.Én 3 órás intervallumban tudtam azt, hogy kb.mikor születhettem.Ezt direkt nem mondtam meg, csak a napot...és mindkettő asztrológus

"bele is rakta" a születési percemet.

2013. dec. 5. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:

"Egy csomó oldalon utána lehet nézni, bár van, hogy mind mást ad ki... ha gondolod, megnézem egy programmal, ami kicsit biztosabb eredményt ad."

Mitől ad biztosabb eredményt a Te programod, mint a netes kalkulátorok?

2013. dec. 5. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!