Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Csillagjegyem mérleg, aszcende...

Csillagjegyem mérleg, aszcendesem skorpió. Mi jellemző rám? Illik hozzám egy mérleg fiú?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 12:01
 1/2 anonim válasza:

Skorpió aszcendensű emberekre jellemző :Erős, vonzó, és nagy akaraterővel rendelkező ember. Szélsőséges és szenvedélyes. Gyakran fordul az ezotéria felé, és úgy érzi, hogy önmaga megismerése és az önmegvalósítás a legfontosabb életfeladata. Az őt ért sérelmeket nehezen viseli, és gyakran áll bosszút. Ha megbékél önmagával, az egész világot jobbá akarja tenni, és szívesen segít másoknak. Minden titok és rejtély izgatja. Mellette azért ott van, hogy a horoszkópod Mérleg, ami igen nőies jegy , mivel a bolygója a Vénusz . Szereti a szép dolgokat a romantikus vacsorát, imádja ha partnere úgy csábítja el.

Általában nem jó párosítás egy Mérleg fiú Mérleg lány, mert túl sok a közös vonásuk, és kioltják egymást . Mérleg lányhoz leginkább Vízöntő Ikrek vagy Oroszlán fiú illik .

2010. júl. 8. 20:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Sok igazság van benne.Azt már én is észre vettem,hogy a mérleg fiúkkal nagyon sok egyforma gondolataink vannak.Ugyanazt reagáljuk bizonyos helyzetekre.Jelenleg már a 3. mérleg fiú tetszik nekem egymás után,és mindnél észrevettem ezt.
2010. júl. 9. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!