Reiki III-as beavatás után miért nem tudom magam kigyógyítani egy komoly torokgyulladásból?
MEsteri beavatast kaptal, de meg sokat kell tanulnod, pl. egy megfazasrol van szo, ezt kikell kezelned,amihez ido kell, mint tapasztaltad, hogy itt a reiki semmit sem er,.
Termeszetes gyogymodok, vagy orvos, aki gyogyszeres kezelest fog adni.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Tényleg sokat kell tanulnod még. Attól még hogy beavatást kaptál az nem jelenti azt hogy az összes karmikus dolog feloldódik egycsapásra, (és hogy egy megvilágosodott mester leszel egyik napról a másikra).
Ráadásul a torokgyulladás, nátha és sok hasonló betegség nem is karmikus betegséget jelöl mindig. A betegségeknek is megvan a maguk helye és szerepe, keress rá pl a Csákváry Eszterre, ő szokott beszélni hasonlókról.
Mindig mondom hogy beavatás után terápiázni kell!
Mit nem mersz kimondni?
Ha meg van akkor üvöltsed! És a gyulladás is elmúlik.
Szia kérdező!
Ha Reiki 3 beavatott vagy (gondolom 3a), meditálj és kérdezd meg a bölcsebbik éned, mi gyógyíthatna meg téged? Lehet valamilyen étel, vagy gyógytea, esetleg magaddal kell valamit tisztáznod, rendbe tenni, kimondani. Mondjuk ebben a vírusokkal teli időszakban könnyű elkapni egy makacs betegséget. Egy Reiki 2-es srác.
a rai az nem reiki
az egy sötét módszer
Én meg nem is vagyok reikis de nekem meg csak az alternatív dolgok használnak. Ahá! Talán pont itt van az ellenállás benned! Talán pont evvel kell dolgoznod hogy miért így állsz hozzá. Lehet ezen kellene meditálnod. És megtalálnod a megoldást erre az ellenállásra benned. Amúgy ha már antibiotikumot szedsz akkor mindenképp egyél utána emóciót vagy egyéb bélflóra regeneráló fermentált dolgot, mert hosszútávon az antibio nagyon visszaüt.
másik fermentált:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!