Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Reiki III-as beavatás után...

Reiki III-as beavatás után miért nem tudom magam kigyógyítani egy komoly torokgyulladásból?

Figyelt kérdés
RAI-nál végeztem egy tanárnál a REIKI I, II és III-at. A mesteri beavatást 1 hónapja kaptam. Idáig semmi komoly problámám nem volt, mégis naponta gyakorlok. Most viszont egy komoly torokgyulladást összeszedtem és egyszerűen nem tudom magam kigyógyítani belőle, hiába akarom, napok óta nem múlik a fájdalom és a láz sem. Mit csinálok rosszul? Vagy ez a karmámban van, hogy most betegnek kell lennem? Korábban éreztem, hogy átjön a meleg, most viszont semmi. Köszönöm a tanácsotokat.

2013. dec. 8. 20:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

MEsteri beavatast kaptal, de meg sokat kell tanulnod, pl. egy megfazasrol van szo, ezt kikell kezelned,amihez ido kell, mint tapasztaltad, hogy itt a reiki semmit sem er,.

Termeszetes gyogymodok, vagy orvos, aki gyogyszeres kezelest fog adni.

2013. dec. 8. 20:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Engem egy komoly torokgyulladásból sem a gyógynövények sem az SZTKs gégész nem tudott kikezelni. Illetve az a nagy gyulladás az elmúlt az antibiotikumtól, viszont jól megfájdult tőle a hasam, 3 hét után köhögök és folyik az orrom.
2013. dec. 8. 20:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Mivel lelki eredetű minden, lehet addig nem is múlik el a torokgyulladás ( reikivel, **val, keleti-nyugati orvoslással ), ameddig fel nem számolod a problémát, és rá nem jössz mit tanulhatsz belőle, mit kell másképpen tenned.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2013. dec. 8. 20:54
 4/12 anonim ***** válasza:

Tényleg sokat kell tanulnod még. Attól még hogy beavatást kaptál az nem jelenti azt hogy az összes karmikus dolog feloldódik egycsapásra, (és hogy egy megvilágosodott mester leszel egyik napról a másikra).

Ráadásul a torokgyulladás, nátha és sok hasonló betegség nem is karmikus betegséget jelöl mindig. A betegségeknek is megvan a maguk helye és szerepe, keress rá pl a Csákváry Eszterre, ő szokott beszélni hasonlókról.

2013. dec. 8. 22:00
 5/12 anonim ***** válasza:

Mindig mondom hogy beavatás után terápiázni kell!

Mit nem mersz kimondni?

Ha meg van akkor üvöltsed! És a gyulladás is elmúlik.

2013. dec. 8. 22:29
 6/12 Evele123 ***** válasza:
75%

Szia kérdező!

Ha Reiki 3 beavatott vagy (gondolom 3a), meditálj és kérdezd meg a bölcsebbik éned, mi gyógyíthatna meg téged? Lehet valamilyen étel, vagy gyógytea, esetleg magaddal kell valamit tisztáznod, rendbe tenni, kimondani. Mondjuk ebben a vírusokkal teli időszakban könnyű elkapni egy makacs betegséget. Egy Reiki 2-es srác.

2013. dec. 9. 05:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Igazából az egyetlen kérdés, korábban mennyit használtad a reikit önmagadon és másokon? Önmagában a III-as fokozat nem garantálja a gyógyítás sikerességét. Sokkal inkább a gyakorlat és tapasztalat. Egyébként napi szinten mennyit kezeled magad?
2013. dec. 9. 21:23
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

a rai az nem reiki

az egy sötét módszer

2013. dec. 10. 03:20
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást! Mivel az alternatív dolgok nem használtak, már voltam orvosnál és antibiotikumot szedek, egyébként a fiamtól kaptam el, aki pedig az oviban szedte össze a betegséget és azt gondoltam, hogy ki tudom magam ebből reikizni, de sajnos nem sikerült. Önmagam és a párom kezelem napi szinten egyébként, próbálok ráérezni a dolgokra.
2013. dec. 11. 15:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Én meg nem is vagyok reikis de nekem meg csak az alternatív dolgok használnak. Ahá! Talán pont itt van az ellenállás benned! Talán pont evvel kell dolgoznod hogy miért így állsz hozzá. Lehet ezen kellene meditálnod. És megtalálnod a megoldást erre az ellenállásra benned. Amúgy ha már antibiotikumot szedsz akkor mindenképp egyél utána emóciót vagy egyéb bélflóra regeneráló fermentált dolgot, mert hosszútávon az antibio nagyon visszaüt.

[link]

másik fermentált:

[link]

2014. jan. 4. 03:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!