Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti miket kérdeznétek meg egy...

Evele123 kérdése:

Ti miket kérdeznétek meg egy jóval magasabb tudati szinten álló valakitől?

Figyelt kérdés
Nevezhetitek bölcsebbik énnek, Istennek, őrangyalnak, stb. Bennem elég sok kérdés megfogalmazódott, van, amire az élet már megadta a választ, van amire nem...
2013. dec. 21. 22:50
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy... Szerinted mivel még se az ufokat se a Himaláját nem láttam élőben ezért mind2-re ugyanakkora az esély,hogy valójában létezik?Nem gondolod,hogy ez kicsit erőltetett érvelés az idegenek mellett?Egyébként ha olyan sok a bizonyíték, akkor 1-et linkelj már be ide amit senki sem tud megcáfolni.
2013. dec. 22. 10:12
 22/32 anonim válasza:

V ügynök és J ügynök!

Ma várom Önöket az irodámba, mivel viselkedésük elfogadhatatlan!

Z ügynök

2013. dec. 22. 10:20
 23/32 anonim ***** válasza:

*Utolsó.Ezt eddig énis tudtam de az igazi igazat keresem.Nem olyan válaszát aki a,saját tapasztalatait írja .És te nem vagy az a nagyobb tudással rendelkező ember.Már bocs de egy olyannak akarnám a véleményét aki tényleg tud valamit.És tapasztalt is valamit.Egy részben neked is igazad van utolsó de mivan ha a világ ennél sokkal több.Mi van akkor ha sosem értem meg a világot egészében.Annyira szeretném tudni az igazat.Hogy vajon mit rejt ez a nagy világ és megérteni mindent benne.Nem jók ezek a titkok,kételyek.:-(

Mert hiába győzöm le az egész világot,ha nem értem meg soha hh

2013. dec. 22. 10:22
 24/32 anonim ***** válasza:
*soha nnem értem meg hogy milyen szépsét rejt magában egy virág.ez lemaradt .és a 20 asnak írtam.
2013. dec. 22. 10:27
 25/32 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.nem a 20 asnak hanem a 19 nek irtam .bocs
2013. dec. 22. 10:31
 26/32 anonim ***** válasza:

"Ezt eddig énis tudtam de az igazi igazat keresem."

Igaz csak igazi igaz lehet, olyan nincs hogy hamis igaz, mert az már nem igaz, hanem hamis. Ezek a válaszok a jelenleg elfogadott, bizonyítható és bizonyított válaszok a kérdéseidre. Lehet hinni, hogy több van a világban ezeknél a válaszoknál, de attól hogy ezt hiszed, még nem lesz több benne. Persze, lehet keresgélni mindenféle bugyuta, realitástól elrugaszkodott válaszokat is, lehet turkálni a fantáziavilág lényei, karakterei és kreálmányai után, de ezekre semmi kézzelfogható bizonyíték nincsen. Ha neked nem elég a létező világ, akkor az csak annyit jelent, hogy nem ismered azt eléggé ahhoz, hogy felfedezd benne a szépséget.

2013. dec. 22. 11:20
 27/32 anonim ***** válasza:

Z ügynök!

ne keverjen össze w ügynökkel, aki már nyugdíjas ellátmányban részesül, de ő is írt, ide, valamelyik kérdéshez,kértem az ő jelentését is.

és a kapcsolattartó vagyok, terepmunkát nem végzek.

2013. dec. 22. 12:39
 28/32 anonim válasza:
miez a x-y ügynök-ösködés?
2013. dec. 22. 16:54
 29/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

1#: sokkal inkább gyakorlati szemszögből érdekel a dolog, mint elvont, szédelgő ezós bla-bla.

Például: a nővérem és a sógorom fel akartak volna venni egy 3,5 milliós hitelt és engem kértek volna meg, hogy legyek a kezesük. A legelső gondolatom (bölcsebbik én???) azt sugallta, hogy nehogy elmenjek!!! Közben a családom összes tagja unszolt, hogy segítsek már nekik, mégis csak a testvérem, stb. Utólag az idő engem igazolt és a családtagok is mondták, hogy milyen bölcs voltam. És akkor még nem beszélhettünk pénzügyi válságról...

2# Pitagorasz-tétel: a(2) + b(2) = c(2) ahol a (2) négyzetet jelent, az "a" és a "b" a derékszögű háromszög két rövidebbik oldala, amit befogónak is hívnak, a "c" a leghosszabb, amit átfogónak is neveznek.

Ohm-törvény: R = U / I. R:ellenállás; U: feszültség; I: áramerősség

Ezek csak általános iskola 7. és 8. osztályos matek és fizika tananyaga... Ettől azért komolyabb dologra gondolok...

3#: én is ilyen kérdező vagyok egy csomó kíváncsisággal

4#: Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? A gondolat, hogy tyúkot teremtsenek.

Mennyi a pí? Megközelítőleg 3,141592654, de ez csak saccolás...

Igaz-e a húrelmélet? A 3 dimenziós világunkban igaz lehet, az a lényeg (szerintem), hogy nincsen legkisebb anyagi részecske, mindig csak hullámokat találnak a tudósok. Ha alacsonyan rezeg valami, akkor anyagi formát ölt. Ha magas szinten rezeg valami, akkor az láthatatlan.

Egy olyan világban, ahol a Nobel-díjat kapott tudós ember azt állítja, hogy az ismert világunk 4%-át ismerjük, nagyon érdekes lehet a maradék 96.

[link]

Attól, hogy valaki másképpen gondolkodik, még nem baj. Csak ne legyen fanatikusa, megszállottja az ezotéria dolognak. Néha én is azon gondolkodok, hogy egyes válaszolók dílere után érdeklődjek...

6#: azt én is megkérdeztem párszor, de mindig csak egy számot találtam el... :-P

8# WTF...

9#...14# off

15# És még mindig ott van a szabad akarat, hogy mit is kezdesz a kapott infóval...

16# amennyire tanultál rá

17# nekem volt egy olyan álmom, hogy elvittek az idegenek. Láttam (hangsúlyozom álmomban!) egy ezüstszürke ufót és hogy egy fénysugárral beszippant, utána filmszakadás. Utána arra ébredtem, hogy bezuhanok az ágyamba. Erről már korábban írtam, majd belinkelem, de nem tartom fontosnak. Akik elvittek, "magas szőke" idegennek hívták magukat.

18# Miért szenvednek az emberek? Nagyon jó kérdés, milyen okból kell az embernek megtapasztalni a rosszat. Talán azért, hogy (egy következő életben, vagy nem tudom mikor?) jobban értékeljük a elünk megtörtént jó dolgokat...

Mi a halál? Amikor megszerezted az élményeket, amiért megszülettél és eltároltad a lelkedben, akkor visszatérsz a kiinduló pontra. Mindenkinek úgy kell gazdálkodnia az idejével, ahogy tud. És senki sem tudja, mikor jön el az ideje, hogy utolsó útjára induljon.

Miért vagyok én ezen a világon? Hogy fejlődj, tanulj, tapasztalj (szerintem).

Test vagyok aminek lelke van, vagy lélek aminek teste van?

A test csak a megtapasztaláshoz szükséges sűrű anyag, porhüvely, rothadó hús, megy a kukába. A lélek a tapasztalatok gyűjtőhelye, winchester. Mi hagyjuk magunkat testekhez kötni, hogy megtapasztalhassuk a fizikai világot, de még ezek sem mi vagyunk. Mi szellemek, halhatatlan szellemi lények vagyunk.

Lehetséges az időutazás? A gondolatok számára szerintem igen. Ilyenkor van deja vu érzése az embernek. A szabad akaratnak köszönhetően végtelen számú jövő kép lehetséges. Mindenki döntésén és ezek együtt hatásából alakul a jövő. A Föld körül keringő GPS-műholdak óráját mindig utána kell állítani, mert már ott fent sem úgy telik az idő, mint itt a Földön. Szerintem létezik időutazás, ugyanúgy, mint ahogy Einstein bebizonyította, hogy a fénysugár meggörbül egy bolygó gravitációs hatása miatt...

Van 6dik érzékünk? Szerintem van, mert a fentebb említett 4%-ot ismerjük a világunkból és az számít nem normálisnak, aki ettől többet érzékel. A szakápolók és a gumiszoba szeretettel várja az ilyen delikvenseket.

Van egyáltalán értelme az emberi életnek? 40 év fölött, ha a gyerekek már kirepültek a családi fészekből és nem fogyott ki a sör a hűtőből, akkor igen.

Ki építette fel a nagy piramisokat? Ugyanazok, akik a Húsvét-szigeteki kőszobrokat a helyére rakták...

Tényleg az emberek erőszak nélkül nem képesek élni?

Az embernek mindig van választási lehetősége dönteni jó és rossz között, megtapasztalhatja a dualitást. DE: ki mint vet, úgy arat.

Miért nem említette senki sem az iskolában Atlantidát? Atlantisz egy sokkal fejlettebb emberiség lakhelye volt, de mégis megszűnt, elpusztult. Jó kérdés...

Ki csinálja a gabona köröket? A pékek.

Mi történt Roswell-ben? Olyan dolog, ami ha napvilágra kerülne, a Föld vallási, tudományos és gazdasági rendszere összeomlana.

Egyelőre ennyi, még egyszer köszi a válaszokat!

Miért van ilyen sok fogyatékos ezotéria hívő akik váltig állítják a hülyeségeiket amiket még a 80 éves Karcsi bácsi is megcáfol a kocsmából?

2013. dec. 22. 18:08
 30/32 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondat benne maradt a bemásolásomban... Bocsi
2013. dec. 22. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!